Astrologie

Dit is je favoriete toetje volgens je sterrenbeeld

toetjes-sterrenbeeld

Je hebt net heerlijk gegeten bij je favoriete restaurant, en de ober komt voorbij met de dessertkaart. Er is altijd nog wel plaats voor een heerlijk nagerecht, en dit is jouw favoriete toetje volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram heeft een sterk karakter en is altijd in voor een nieuw avontuur. Jij houdt van afwisseling omdat jij je anders snel verveelt. Ijs is het perfecte toetje voor jou. Waarom? Je hebt zoveel verschillende smaken dat jij niet telkens hetzelfde hoeft te bestellen. Chocola, aardbei, banaan, stracciatella, er is keuze genoeg!

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier geniet jij van elk moment, dus ook tijdens het eten. Dit sterrenbeeld is een echte zoetekauw, en bestelt dan ook altijd een lekker toetje. Een lekkere cupcake met wat heerlijke botercrème is dan ook een goed toetje voor jou.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het sterrenbeeld Tweelingen heeft twee kanten, net als dit toetje. Een lavacake ziet er normaal uit, maar de binnenkant is zacht en gevuld met vloeibare chocola. Een harde buitenkant die de zachte binnenkant beschermd. Komt dat je bekend voor?

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Dit sterrenbeeld is dol op comfortzo ook bij het kiezen van een toetje. De Kreeft kiest daarom voor een chocolate chip cookie. Dit nagerecht geeft een vertrouwd gevoel en is eigenlijk altijd super lekker!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn zelfverzekerd en gemotiveerd. Het beste toetje voor dit sterrenbeeld is dan ook een walnotentaart. Noten worden vaak gelinkt aan kracht en vastberadenheid, iets wat perfect bij jou als Leeuw past.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Iedereen komt met hun problemen naar jouw luisterende oor toe. Dit sterrenbeeld is geen zoetekauw, dus kiest liever iets gezonders dan een toetje. Daarom past een muntcake goed bij dit aardeteken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als je Weegschaal zegt, zeg je besluiteloos. Keuzes maken is echt niet jouw ding, zo ook niet met het kiezen van een toetje. Een banana split heeft verschillende smaken ijs, zo heb je van alles wat. Perfect!

 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het sterrenbeeld Schorpioen is mysterieus, trouw en best wel brutaal. dit sterrenbeeld zoekt een intense smaakt als het op een toetje aankomt. Elk toetje met chocola is dus een goede optie voor jou. Een chocoladetaart, chocolade-ijs of een brownie. Nooit te veel chocola voor jou!

Lees ook:
Mensen met déze 4 sterrenbeelden worden het meest gehaat

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter ben je avontuurlijk en hou je van afwisseling. Jij wil het graag spannend houden, en zoekt dit ook in een toetje. Een fruitcake heeft exotische smaken die goed passen bij jouw spontaniteit. Jij zult je niet snel vervelen met deze intense smaken!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Net als de Kreeft, hou jij als steenbok van zekerheid en comfort. De klassieke cheesecake is dus ideaal voor jou. Het is een dessert waar je altijd op kunt vertrouwen en hij is nooit te prijzig. Yum!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een eigenzinnig, positief maar ook koppig sterrenbeeld. De Waterman zoekt een toetje die net zo bijzonder is als het sterrenbeeld zelf. Jij bent daarom dol op karamel-zeezout. De bijzondere combinatie past wel bij jouw creativiteit. Of het nou in de vorm is van een taart, ijs of chocola, jij vindt dit alles wel lekker!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Sympathiek, dromerig en gevoelig. Daarmee word het sterrenbeeld Vissen beschreven. Daarom is een goed toetje voor jou: tiramisu. Met smaken van rum, amaretto en koffielikeur maak je Vissen ontzettend blij en voldaan na een goede maaltijd. Enjoy!

Beeld: Pinterest