Celebs

Tjeerd over deelname Bachelorette: ‘Ze maken het sappiger dan het is’

tjeerd-over-de-bachelorette

In de aflevering van vorige week van De Bachelorette was het voor Sylvia Geersen tijd om een moeilijke beslissing te maken. Zij stuurde toen Tjeerd naar huis. Hoewel Tjeerd gevoelens kreeg voor Sylvia, bleek de liefde niet wederzijds. Tjeerd doet nu openhartig zijn verhaal over zijn avontuur.

De Bachelorette

De Bachelorette komt bijna tot een einde en de zoektocht voor Sylvia is bijna voorbij. Morgen is alweer de laatste aflevering en zien we wie er met de laatste roos en Sylvia naar huis gaat. In de aflevering van vorige week zagen we dat Sylvia Geersen een van de overgebleven drie mannen naar huis moest sturen. Zij maakte een onverwachte keuze die veel kijkers niet zagen aankomen. Voor Tjeerd zat het avontuur er helaas op. In een interview met &C doet Tjeerd nu zijn verhaal.

View post on Instagram
 

Het avontuur

Tjeerd vertelt zelf dat hij het moeilijk vond dat het avontuur in De Bachelorette ineens was afgelopen. Vooral omdat hij gevoelens kreeg voor Sylvia. “Op dat moment vond ik het lastig, maar ik heb er nu totale vrede mee hoor. Zij wilde al best snel kinderen, iets wat voor mij nog niet speelde, dus ik kon me goed in haar beslissing vinden. De gevoelens begonnen net op te spelen, maar dat is dan ook het goede moment om het af te kappen als het niet werkt”, aldus Tjeerd.

Drama

Hoewel Tjeerd altijd zijn zelf probeerde te zijn, ziet hij wel dat hij op tv toch iets anders overkomt dan in het echt. “Dat ik overkom als uit de hoogte, dat hebben ze naar mijn mening misschien wel wat zitten pushen”, vertelt hij. “Ik had zelf minder het idee dat dat heel erg speelde. En verder lijkt er spanning in het huis te zijn, bijna alsof we elkaar niet meer aan konden kijken, maar er speelde helemaal niets. Iedereen was gewoon respectvol en vriendelijk, that’s it. Ze maken het sappiger dan het was, waardoor mensen denken dat het anders is gegaan.”

Lees ook: 
Aha! Hier kunnen we Joris van de Bachelorette van kennen

Media-aandacht

Tjeerd ging er vol voor en was daadwerkelijk op zoek naar de ware liefde, maar zou hij hier nog een keer aan meedoen? “Wat me tegenvalt is dat het volgens mij niet meer om de show gaat, maar om de kijkers en alle poespas eromheen”, geeft Tjeerd toe. “Wie het hardst kan schreeuwen, krijgt de meeste aandacht en bij die mening sluit heel Nederland zich aan.” Tjeerd deed vooral mee om Sylvia te leren kennen en het avontuur aan te gaan. Maar hij had de media-aandacht een beetje onderschat. “Nu heb ik een beetje moeite gekregen met de media en alles wat daar omheen zit”, aldus Tjeerd. Het gaat nu ieder geval tussen Joris en Samé en we zijn benieuwd wie er met de laatste roos vandoor gaat. Can’t wait!

Beeld: Videoland: De Bachelorette

Must reads 👀