Films & Series

Tjeerd zorgt voor veel irritaties in De Bachelorette

tjeerd-over-de-bachelorette

De nieuwste aflevering van De Bachelorette staat volledig in het teken van Tjeerd. En dit is helaas niet om de juiste redenen. De mannen in de villa irriteren zich namelijk enorm aan zijn acties.

De Bachelorette

Aan het einde van iedere aflevering van De Bachelorette deelt Sylvia Geersen rozen uit aan de mannen die nog wel een paar dagen mogen blijven. Maar er zit ook een Wild Rose in het spel. Wanneer je deze in handen weet te krijgen, mag je later in de race een één-op-één date van iemand anders kapen. Tjeerd is degene die deze roos op zak heeft en in de nieuwste aflevering besluit hij deze in te zetten. Deze poging om zijn grote liefde aan Sylvia te tonen pakt alleen niet helemaal uit zoals hij gehoopt had.

‘Hij plaatst zichzelf boven de rest’

Wanneer Tjeerd zijn Wild Rose in zet, pakt hij de kans van Samé af om samen met Sylvia op date te gaan in een helikopter. Hier zijn de andere deelnemers het niet helemaal mee eens en zelf zouden het anders aanpakken. “Ik zou die roos terug de grond in gedaan hebben”, vertelt Giancarlo. En ook Matthijs wilde graag zijn felle mening over de situatie laten horen. “Tjeerd is sowieso al heel anders als Sylvia er bij is”, begint hij. “Hij plaatst zichzelf boven de rest.” Later bij terugkomst spreekt Matthijs zijn medekandidaat Tjeerd ook aan op zijn gedrag.

View post on Instagram
 

Niet alleen de heren, maar ook Bachelorette Sylvia is geschrokken van Tjeerd zijn actie. Wanneer hij om een klein kusje vraagt, biedt Sylvia alleen haar wang aan hem aan. In een interview met RTL Boulevard vertelde de realityster al dat zij niet zomaar een zoen weggeeft. “Ik vind dat je daar wel een beetje kriebels voor moet hebben als je dat wil doen.”

Later in de aflevering zien we Sylvia kletsen met presentatrice en vriendin Monica Geuze. Hier komt Tjeerd ook naar boven en legt ze uit dat de goedbedoelde actie van hem misschien averechts heeft gewerkt. “Ik ben een heel gevoelig persoon, zelf zou ik hem niet ingezet hebben.”

Lees ook:
OMG! Gaat Channah Koerten meedoen met De Bachelorette?

Rozenceremonie

Gelukkig voor Tjeerd woog dit moment niet al te zwaar mee en heeft hij op het einde van de aflevering alsnog een roos gekregen. Helaas was het Giancarlo die de villa moest verlaten. “Op de lange termijn is hij toch iets te rustig voor mij, dat gaat niet werken”, legde De Bachelorette uit.

Beeld: videoland

Must reads 👀