News

Heeft Tjeerd van De Bachelorette ook de liefde gevonden?

Zoals we allemaal hebben gezien heeft Sylvia Geersen haar laatste roos aan Joris gegeven en moest Tjeerd zijn koffers pakken en weer terug naar huis. Zijn trucs hebben het hart van de influencer helaas niet veroverd, maar het lijkt er nu op dat hij wel een andere dame heeft weten te betoveren.

Tjeerd

Samen met de andere vrijgezelle mannen streed Tjeerd voor het hart van Bachelorette Sylvia Geersen. Hij schopte het heel ver in haar zoektocht naar de liefde, maar helaas was Syl niet onder de indruk van zijn trukendoos. Ook niet toen hij besloot om al zijn kaarten op tafel te leggen, letterlijk. Net voor de finale moest hij zijn spullen pakken en zonder relatie weer naar huis toe. Ondanks dat hij erg van baalde dat hij niet de laatste roos kreeg, had hij er ook wel vrede mee. “Zij wilde al best snel kinderen, iets wat voor mij nog niet speelde, dus ik kon me goed in haar beslissing vinden”, legde hij uit na zijn deelname. “De gevoelens begonnen net op te spelen, maar dat is dan ook het goede moment om het af te kappen als het niet werkt.” Na zijn liefdesavontuur was hij dus weer single and ready to mingle! En dat is @JuiceChannel ook opgevallen. Heeft Tjeerd na De Bachelorette nu wel de ware liefde gevonden?

Lees ook:
Tjeerd over deelname Bachelorette: ‘Ze maken het sappiger dan het is’

Nieuwe liefde

Het roddelkanaal JuiceChannel heeft een opvallend kiekje geplaatst in hun Instagram Stories. We zien hier Tjeerd op het terras in Breda zitten met een dame. Het lijkt erop dat Tjeerd na zijn deelname aan De Bachelorette helemaal over Syl heen is en verder is gegaan met de zoektocht naar de liefde. Zouden zij samen op date zijn of is het zómaar een vriendin? Wij hopen natuurlijk op het eerste!

We hebben verder nog geen informatie over wie deze mysterieuze dame is, maar met het speurwerk van alle roddelkanalen hopen we daar snel achter te komen. To be continued…

Beeld: rtl

Must reads 👀