Lifestyle

Fan van Titanic? Dan wil je dit Titanic luchtbed zeker weten hebben

Je hebt vast al wel eens van de film Titanic gehoord, en waarschijnlijk heb je hem ook wel een keer gekeken. Ben jij nou, net als wij, enorme fan van deze film? Dan wil jij dit Titanic luchtbed dat nu te koop is zeker hebben!

Titanic-fans, opgelet: dit Titanic luchtbed wíl je hebben

Er is nu een Titanic luchtbed in de vorm van een deur te koop, die geïnspireerd is op de tragische scène in het water. En het beste (of, verdrietigste) van alles? Er kunnen twee personen op! *kuch, kuch, Rose*

Jack en Rose

Let op! Dit artikel bevat spoilers!

Ook jij huilt waarschijnlijk iedere keer je ogen uit wanneer je de Titanic – opnieuw – kijkt. De Titanic vertelt namelijk het waargebeurde verhaal over het ”onzinkbare” schip, de Titanic, die tóch zonk nadat die tegen een ijsberg aan voer. Maar op de boot volgen we ook het fictieve liefdesverhaal tussen Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) en Rose Dewitt Bukater (Kate Winslet).

De beroemde Titanic-deur

Jack en Rose komen uit twee compleet verschillende families en mogen om die reden niet verliefd op elkaar worden. Toch gebeurt dit en we worden meegenomen in een intens liefdesverhaal. Zodra het schip tegen de ijsberg aan vaart, belandden alle passagiers in het water. Rose probeert te overleven door op een losgekomen deur te drijven, terwijl Jack al die tijd aan haar zijde blijft. Uiteindelijk overlijdt Jack door het verschrikkelijk koude water, wat op het internet nogal wat ophef heeft veroorzaakt. Volgens fans had Jack er namelijk gewoon bij opgepast en had hij het ook kunnen overleven.

Lees ook
Deze 5 films met Leonardo DiCaprio wil je zien

Titanic luchtbed

Een bedrijf heeft heel slim op deze controversie ingespeeld: zij hebben namelijk een Titanic luchtbed op de markt gebracht! Het is een luchtbed gebaseerd op de scène in het water en wordt verkocht op Amazon voor slechts $29,99. Het luchtbed heeft de vorm van een deur en is ongeveer 122 cm bij 213 cm groot, waardoor er makkelijk twee volwassenen op passen. Hoor je dat, Rose? Twee mensen!

Je kan het luchtbed hier kopen. Bekijk de foto’s hieronder:

Beeld: Amazon