Beauty

Met deze tips kun je binnen no-time je zelfbruiner verwijderen

zelfbruiner-verwijderen

We weten allemaal wat voor vreselijke taak het verwijderen van je zelfbruiner kan zijn. Struggle jij hier ook altijd mee? Met deze tips haal je binnen no time je zelfbruiner eraf!

Zelfbruiner verwijderen

Zelfbruiner is een onmisbaar product voor veel mensen. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil met melkflessen de deur uitstappen, toch? Zelfbruiner geeft natuurlijk een supermooi resultaat, maar na een paar dagen is het wel tijd om het te verwijderen. En we weten allemaal wat voor helse taak dat kan zijn. Maar met deze tips wordt het verwijderen van je zelfbruiner een eitje!

Scrubben, scrubben, scrubben

De eerste tip om zelfbruiner te verwijderen kon je vast al raden: scrubben. Door te exfoliëren verwijder je dode huidcellen en haal je als het ware je bovenste huidlaag eraf. En dit is dus de huidlaag waar jouw zelfbruinen op zit. Het meest effectief is om een scrubhandschoen te gebruiken, maar een normale lichaamsscrub zal ook werken. Wees wel voorzichtig en zorg dat je niet te hardhandig bent. Je kan beter langzaam maar voorzichtig alles verwijderen, dan snel en hardhandig.

Smeer je in met olie

Iets waar zelfbruiner absoluut niet tegen kan, is olie. Dus door je goed in te smeren met olie, kun je je zelfbruiner binnen no time verwijderen! Laat het wel even een halfuurtje inwerken voordat je het afspoelt. Voor het beste resultaat kun je tijdens het douchen nog even scrubben. Dan maakt je kleurtje geen schijn van kans ;).

Ga in bad

Een andere tip die ook goed werkt bij het verwijderen van zelfbruiner, is een bad nemen. Door even lekker een halfuurtje te weken in de badkuip en vervolgens nog even te exfoliëren, kun je alle zelfbruiner-resten binnen no-time verwijderen. Iets wat ook helpt is een bezoekje aan het zwembad. Chloor is sterker dan zelfbruiner ;).

Lees ook:
Wil je weten! Zó zal je bed nooit meer verkleuren als je gaat slapen met zelfbruiner

Een tan remover gebruiken

Deze tip kost je wel wat geld, maar zal waarschijnlijk het makkelijkst helpen; het gebruiken van een tan remover. De meeste merken die een zelfbruiner verkopen, hebben ook een tan remover. Dit product breng je aan op je droge huid en laat je een paar minuten intrekken. Vervolgens kun je onder de douche springen en is je kleurtje eraf!

Beeld: Pretty Woman