Beauty

Met déze 5 tips ben je binnen no-time van je onderkin af

tips-onderkin

Een heleboel vrouwen hebben last van hun onderkin, dus voel je zeker niet alleen! Je hoeft je er niet voor te schamen, maar we kunnen ons er wel onzeker door voelen. Wil je er liever toch vanaf? We got you! Met deze vijf tips ben je binnen no-time af van je onderkin.

1. Blijven lachen

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, toch? De mensen die deze uitspraak opvolgen, zullen snel van hun onderkin af zijn! Tijdens het lachen span je ontzettend veel spieren aan. Je huid wordt samen getrokken en dat maakt je kaak en onderkin slanker. Af en toe even dubbel liggen van het lachen met je besties is niet alleen een heel fijn gevoel, maar ook nog eens de key om van je onderkin af te komen. Je kunt je voorstellen dat dit wel de gezelligste truc is tussen de tips om je onderkin te verminderen.

2. Oefeningen

Alles valt te trainen, maar echt, zelfs je onderkin! Een goede onderkin exercise is je hoofd naar achter te doen en met je handpalm zachtjes tegen je huid te slaan. Als je dit elke dag voor ongeveer 30 seconden doet, dan zou je na een lange tijd zeker verschil moeten zien. Ook kan je de oefening een paar keer per dag uitvoeren, dan zal je sneller resultaat zien!

3. Tennisbal

Tennisballen kunnen voor veel wonderen zorgen. Het voelt aan het begin waarschijnlijk een beetje gek, maar dat zal wel wennen. De tennisbal klem je tussen je hals en kin, vervolgens druk je de tennisbal voorzichtig richting je borst. Als je de oefening twintig keer per dag even met volle kracht doet, dan boek je al snel ontzettend veel vooruitgang. Je hebt een grote kans dat je onderkin dan binnen een paar maanden is verdwenen.

Lees ook:
Door déze haarstijlen laat je je gezicht smaller lijken

4. Kauwgom

Geen zin om er te veel werk in te stoppen? Dan is deze tip wel wat voor jou! Kauw elke dag voor een paar minuten op een kauwgompje en zeg maar ‘bye bye’ tegen je onderkin. Tijdens het kauwen zijn je kaak en onderkin de hele tijd in beweging. Door de kauwbewegingen is je onderkin hard aan het trainen. Het kauwen kan ervoor zorgen dat je binnen een bepaalde tijd een mooie strakke kaak krijgt.

5. Je hoofd bewegen

De laatste tip om van je onderkin af te komen is door je hoofd te bewegen. Als je af en toe even je hoofd naar links, rechts, naar boven of beneden beweegt, dan ben je al intensief bezig. Tijdens de oefening komt er namelijk een spanning vrij op je kin. Na een tijdje ben je dus zeker van die vervelende double chin af.

Beeld: Pinterest