Lifestyle

Heb je liefdesverdriet? No worries! Deze 10 dingen gaan je sowieso helpen

liefdesverdriet-tips

Als je liefdesverdriet hebt wil je het liefste de hele dag in bed liggen met heel veel chocolaatjes, maar helaas gaat dit je uit ervaring echt niet helpen. Gelukkig hebben wij een aantal goede tips waardoor je zo weer van je liefdesverdriet aan bent. 

Deze 10 dingen helpen je door een break-up

Ready? Let’s go! Hier zijn tien dingen die jou door je vervelende break-up heen gaan helpen.

1. Flirt erop los

Meteen een rebound nemen is misschien niet zo slim als je kapot bent van je break-up, maar je kunt er nu je single bent wel lekker op los flirten en daar moet je dan ook goed gebruik van maken. Duik een club in en versier de meest knappe man die je er ziet. Naast dat dit heel erg leuk is, is het ook nog eens super goed voor je zelfvertrouwen!

2. Burgers eten met jouw vriendinnen

Als je relatie uit is, heb je natuurlijk de meeste behoefte aan comfortfood en hoe leuk is het dan om dit lekker met je vriendinnen te eten. Kies een leuk burgerrestaurant bij jou in de buurt uit en ga samen lekker los. Ben en Jerry’s ijsje als toetje en je voelt je meteen tien keer beter.

3. Een avondje selfcare

Haal lekkere geurkaarsjes, maskertjes en scrubs in huis en ga jezelf een avondje verwennen. Dan straalt straks niet alleen je huid, maar begin jij ook weer te stralen. En dat is wat we willen, toch?

4. Shoppen, shoppen en nog meer shoppen

Als je relatie uit is, heb je natuurlijk behoefte aan een nieuwe jou, dus dan moet er natuurlijk ook geshopt worden. Let op, als je relatie uit is, heb je snel de behoefte om heel veel geld uit te geven, maar blijf onthouden dat je Blair Waldorf niet bent.

dingen die je kan doen als je relatie uit is

5. Je hoeft je grote vriendin niet meer te scheren

Nu je relatie uit is hoef je niet iedere keer je grote vriendin bij te houden en kun je wel eens een scheerbeurt overslaan, aangezien toch niemand haar ziet en je alleen rekening hoeft te houden met jezelf. Kortom; een groot voordeel, wat je veel tijd bespaart…

6. Je hebt geen verplichtingen meer

Moest je iedere zaterdagochtend verplicht bij zijn voetbalwedstrijd kijken? Of moest je iedere week op bezoek bij je schoonouders, en had je daar eigenlijk helemaal geen zin in? Dan is die tijd van ellende eindelijk voorbij en kun je de weekenden indelen hoe jij het leuk vindt.

7. Even een paar daagjes er tussenuit

Een break-up kan best zwaar zijn en daarom is het lekker om er even tussen uit te kunnen naar de zon. Vind je alleen gaan saai? Neem dan gewoon je beste vriendin mee!

dingen die je kan doen als het uit is

8. Seksspeeltjes

Nu je relatie uit is, is er een grote kans dat je niet meer iedere dag een wilde vrijpartij hebt. Mocht je toch een beetje aan je behoeftes willen voldoen, kun je natuurlijk altijd een seksspeeltje aanschaffen. De keuze van seksspeeltjes is reuze, dus er zit sowieso iets bij wat jij lekker vindt!

Lees ook
Tijd voor een break-up? Zo maak je het netjes uit

9. Zet alvast de kerstboom neer

Veel mensen vinden dat het nog niet kan, maar als je door een break-up gaat heb je vooral behoefte aan gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan de kerstboom neerzetten en alvast alle kerstspullen van de zolder halen? Mistletoe van Justin Bieber op de radio aan en ga ervoor!

10. Lekker naar andere mannen kijken

Tijdens je relatie keek je waarschijnlijk ook regelmatig naar knappe hunks die voorbijkwamen, maar nu kun je er een schepje boven op doen en kijken tot het water je in de mond loopt, meid!

Beeld: pinterest