Lifestyle

Met deze tips voor jouw profiel op een dating-app haal jij alle boys binnen

tips-dating app

Zit jij veel op een dating-app, maar heb je nog steeds geen leuke match? Tsja, dat kan natuurlijk zijn omdat jij zijn type niet helemaal bent, maar ook omdat je profiel heel saai is.

Tips voor datings-profiel

Wij hebben daarom een aantal tips voor jullie verzameld, waarmee jij al die boys aan de haak slaat op de dating-app! Gooi die hengel maar uit 😉

1. Jij staat duidelijk op de foto

Een leuke foto met je vriendinnen is natuurlijk super leuk, maar zorg dat je ook foto’s op je profiel hebt van jou alleen. Anders weten ze niet eens zeker wie jij bent. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat je met iemand matcht, maar dan blijkt dat hij eigenlijk dacht dat jij iemand anders was op de foto.

2. Belangrijke punten op een foto

Een gezichtsuitdrukking is natuurlijk heel belangrijk, dat is eigenlijk wel het belangrijkste wat er is. Het is daarom van groot belang dat je je hele gezicht showt op een foto. Doe geen pet of zonnebril op. Show them what you’ve got.

3. Schappelijke foto’s

Je mag ze dan wel laten zien wat je hebt, maar denk wel na wat je laat zien. Natuurlijk mag je je lichaam een beetje showen, maar ga niet te ver. Laat bikini of andere pikante foto’s nog even zitten.

4. Gebruik niet teveel filter op je foto’s

Bijna iedereen filtert zijn foto’s wel eens, maar zorg dat je op je datings-account ook wat natuurlijke foto’s hebt. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je met je date gaan afspreken en hij dan denkt: ‘wow, dit is een grote catfish..’. Zorg daarom dat je foto’s zonder filter upload. Dan kan je daarna altijd nog een foto met filter naar hem sturen via snapchat ofzo 😉 I mean we all love filters right?

5. Leuke bio

Een leuke bio is ook van groot belang. Vul in waar je vandaan komt en bijvoorbeeld wat voor opleiding of werk je doet. Ook kan je er een klein zinnetje bij zetten over jezelf, deze kan je bijvoorbeeld afsluiten met een vraag. Op die manier starten jongens sneller een gesprek.

6. Geef niet meteen te veel weg

Natuurlijk is het goed om een beetje over jezelf te vertellen in je profiel, maar doe dit niet teveel. Tijdens jullie gesprek kan je namelijk ook al die informatie zeggen en dan heb je automatisch weer wat gespreksstof 😉

7. Gebruik je echte naam

Je hoort weleens uit films dat mensen een soort schuilnaam hebben, maar doe dit niet! Hoe awkward is het om dat later uit te leggen… Heel erg believe us! Dus doe dat alsjeblieft niet.

Lees ook
Dit zijn de bizarste Tinderverhalen die je ooit gehoord hebt

8. Lieg nooit over je leeftijd

Waarom zou je liegen over je leeftijd op een dating-app? Misschien omdat je bijna 18 wordt, maar je echt niet meer kan wachten om een Tinder-account aan te maken. Heb dan toch nog maar even geduld, want net als met je naam is het best een beetje raar als je een andere leeftijd heb

9. Gebruik recente foto’s

Je zag er dan misschien een paar jaar geleden veel schattiger uit, maar je bent nu toch echt anders dan toen. Het is ook niet slim om oude foto’s op je profiel te zetten, want dan kunnen mensen sneller in de war raken. Misschien loop je dan zelfs wel een match mis, omdat hij denkt; ‘wat een jonkie’ en dat wil je natuurlijk niet.