Travel

De leukste tips voor een citytrip in Amsterdam met je BFF

citytrip amsterdam

Een citytrip door Amsterdam? Daarvoor mag je ons altijd bellen. Onlangs nodigde Fuze Tea ons uit voor een citytrip in Amsterdam en leerden we héél veel nieuwe hotspots kennen. Wij praten je bij, want jij kan dit namelijk ook winnen.

Een citytrip door onze hoofdstad

Girlscene werd door Fuze Tea en Tripadvisor uitgenodigd voor een bijzondere citytrip door Amsterdam. Denk je bij een citytrip door onze hoofdstad meteen aan toeristische trekpleisters en héél veel drukte? Niet nodig, want Amsterdam telt heel veel plekjes die voor veel toeristen onbekend zijn.

Molen van Sloten

Soms vergeten we dat verschillende steden een hele bijzondere geschiedenis hebben, zo ook Amsterdam. In de Molen van Sloten kregen wij een uniek kijkje in de wereld van molens en de afvoer van water. Dankzij deze prachtige molen hebben velen van ons namelijk geen natte voetjes! Een kijkje in de geschiedenis van onze hoofdstad, met bijzondere verhalen die wij nog niet eerder hadden gehoord.

Diner bij Restaurant Larette

Natuurlijk moet er ook gegeten worden en dit deden wij bij Restaurant Larette. Een fantastisch restaurant in Amsterdam-Oost waar de meest heerlijke gerechten op tafel worden gezet. Van tartaar tot burrata en van vis en vlees tot een bol gevuld met chocolademousse. Wij hebben in ieder geval heerlijk – misschien wel iets teveel – gegeten!

The College Hotel

Na een lange, maar ontzettend leuke, dag en een volle buik kwamen we aan op de plek waar we zouden gaan overnachten: The College Hotel. Het hotel heeft een luxe uitstraling met in elke kamer een ander thema. De kamers zijn ook op verschillende manieren ingedeeld, ze zijn allemaal uniek. In deze kamer kun je heerlijk tot rust komen na een lange dag vol met indrukken. En één ding is zeker: dit bed is het allerlekkerste bed waar je ooit in geslapen hebt. Genieten!

Win een citytrip door Amsterdam

Wij kunnen ons voorstellen dat jij van deze fantastische verhalen ook heel erg enthousiast bent geworden. Gelukkig maar, want ook jij kunt een citytrip door Amsterdam (en nog veel andere mooie bestemmingen) dankzij Fuze Tea en Tripadvisor zelf winnen! Waarom? Omdat citytrips een fusion zijn van verschillende ervaringen die een reis uniek maken. Scan de code op je flesje, doe mee en maak kans op een citytrip naar één van de prachtige bestemmingen.