Lifestyle

Met déze tips kom je weer snel van een blaasontsteking af

blaasontsteking-tips

Een blaasontsteking, grote kans dat je hier wel eens last van hebt gehad. Een branderig gevoel tijdens het plassen en een hevige pijn in je onderbuik, het is niet bepaald prettig. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips hoe je hier weer snel vanaf komt.

Met déze tips kom je weer van je blaasontsteking af

Heb jij ook vaak last van een blaasontsteking? Dan weet je waarschijnlijk wel hoe vervelend het is, want plassen is echt onmogelijk en je loopt de hele dag met pijn in je buik. Gelukkig ben je er met deze tips binnen no time van die blaasontsteking weer vanaf.

Altijd plassen na de daad

Zorg ervoor dat je altijd gaat plassen als je intiem bent geweest met iemand. Het is misschien niet iets waar je op dat moment zin in hebt, maar het is wel heel belangrijk! Als je naar het toilet gaat, dan maak je je blaas goed leeg en plas je ook meteen alle bacteriën eruit.

Drink cranberrysap

Veel vrouwen drinken cranberrysap om van hun blaasontsteking af te komen en blijkbaar werkt dit echt mega goed. De stofjes in de cranberry zorgen er namelijk voor dat bacteriën zich minder snel aan de blaaswand kunnen hechten en dat is natuurlijk wat je wil om zo een blaasontsteking te voorkomen. Dus toch maar even langs de supermarkt voor een paar pakken cranberrysap dus!

Lees ook
Zo herken je een blaasontsteking (en kun je het zelf behandelen)

Acupunctuur

Ook acupunctuur zou goed kunnen helpen bij een blaasontsteking. Accupunctuur is een behandeling die zich richt op het versterken van je afweersysteem en die ook de werking van je nieren verbetert. Het is altijd de moeite waard om een keer te proberen, toch? 😉

Beeld: pinterest