Lifestyle

Tinder cringes! Dit zijn de meest verschrikkelijke profielfoto’s

tinder-profielfoto's

Slechte openingszinnen, foute profielfoto’s en en een nietszeggende biografie. Niet iedereen is altijd even tactisch op datingapps en sommige mannen kunnen je echt de kriebels geven. Toch kunnen wij hier wel de humor hiervan inzien. Vandaag swipen we met jou door de meest vreselijke profielfoto’s op Tinder.

Dit zijn de meest vreselijke profielfoto’s op Tinder

Het allereerste waar je naar kijkt op Tinder is natuurlijk de profielfoto. Aan de hand van de foto bepaal je of je diegene aantrekkelijk vindt en swipe je links of rechts. Sommige mannen snappen dit principe niet helemaal en weten het zo voor elkaar te krijgen dat je keuze binnen een paar seconden is gemaakt. LINKS!

Op elke foto een zonnebril dragen

Als je vrouwen ook maar een beetje kent weet je dat de meeste vrouwen vallen op mooie ogen. Toch denken veel mensen dat een zonnebril dragen hartje sneller laat kloppen. En dat is ook wel zo, maar niet in een positieve zin. Show me your smize!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

De spiegel selfie op de wc

Als je foto’s maken lastig vindt, dan kan een spiegel een handige tool zijn. Maar denk wel goed na over de locatie van de spiegel. Vrouwen vinden het idee van een verzorgde man fijn en als we jouw gedragen onderbroeken en behaarde scheerapparaat op je profielfoto zien, is dat niet iets om warm van te worden.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Verveeld kijken op foto’s

Of je nou op zoek bent naar een bad boy of een knuffelende teddybeer, verveeld kijken op je foto is not the way! We zijn ten slotte op zoek naar iemand die positief in het leven staat en geniet van zijn leven. Een verveelde blik wekt niet echt dat idee. En dat is bad boy…

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Op de foto staan met een puppy

Vrouwen houden van puppy’s, dat weet iedereen. Maar wie ooit heeft gezegd dat op de foto staan met een puppy een gouden ticket is op Tinder, heeft het mis. De aandacht gaat nu helemaal niet meer naar jou, maar naar dat snoezige beestje. En hoe graag we ook zouden willen daten met een puppy, komen we toch echt op Tinder omdat we op zoek zijn naar een date met een man of vrouw. Op de tweede date is de puppy van harte welkom.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

De selfie van onder

Selfies van onder zijn een absolute no go! Het trekt je hele gezicht naar beneden en je onderkin wordt zichtbaar. Opvallend is ook dat deze foto’s bijna altijd in de auto worden genomen. Ook niet helemaal safe

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Dit is het Tindertype waar jij op valt volgens je sterrenbeeld

Alleen maar groepsfoto’s

Uhm excuse me? Hoe moeten wij jou beoordelen als we geen flauw idee hebben wie van de acht mensen jij bent? Tuurlijk is het fijn om te weten dat je vrienden hebt, maar het is nog fijner om te weten wie die vrienden heeft. Ook is het niet heel tactisch (of juist wel) om al je knappe vrienden te laten zien. Groepsdate?

View post on Instagram
 

Geen foto

Geen foto hebben is natuurlijk de aller grootste afknapper en cringe op tinder. Het feit dat je niet de moeite neemt om een foto te maken van jezelf, is nog erger dan al de bovenstaande punten. Ook is de kans groot dat je intenties niet helemaal juist zijn. En niemand zit te wachten op een catfish (of een kooikarper).

Beeld: pinterest

Must reads 👀