Celebs

Time to eat! Dit is wat Harry Styles eet op een dag

harry-styles

Met zijn mega zangcarrière, en nu ook wat rollen in grote films, is Harry Styles niet meer weg te denken uit celebrity land. Styles heeft wat bekende songtitels met referenties naar eten, zoals ‘Cherry’ en ‘Watermelon Sugar’. Dus wij vroegen ons af, wat eet Harry Styles zelf eigenlijk op een dag? 

Dit eet Harry Styles op een dag

Deze superster staat op te treden voor volle zalen, en danst hierbij druk over dat podium. Hoe houdt hij dit vol? Uit goed eten haal je veel energie, dus let’s see wat Harry Styles eet op een dag 😉

Ontbijt – Bullet koffie

Als Styles uit zijn bed rolt, drinkt hij net als veel anderen een goede kop koffie. Maar niet zomaar koffie, hij drinkt een bullet koffie. Bulletproof koffie is koffie met boter en kokosolie (of MTC-olie voor de echte fanatiekeling). Het speciale aan deze Bulletproof koffie is dat het is aangevuld met aardig wat calorieën. Omdat deze koffie echt een caloriebom is eet Harry hiernaast vaak alleen wat toast met af en toe ei.

Lunch – Pasta, groente en salade

Harry Styles vertelt aan Vogue in een interview dat hij pescotariër is, hij eet dus geen vlees maar wel vis.“My body definitely feels better for it,” vertelt Styles aan Vogue. In de middag eet hij dan ook een vlees vrije maaltijd. Op zijn bord vind je volkorenpasta, groenten en een frisse salade.

Fun fact: Harry heeft in zijn tienerjaren bij een bakkerij gewerkt in zijn home town Holmes Chapel. Hij kan dus zijn eigen brood bakken en heeft ook in een interview bij Capital FM gezegd dat hij het voor elke maaltijd zou kunnen eten. Styles is dus dol op brood! Hoe funny is dat?

Lees ook
Harry Styles open over seksualiteit in interview met Rolling Stones

Diner – Spruitjes

Wat Harry ‘s avonds op zijn bord krijgt, dat verschilt vaak. Zijn favoriete eten zijn taco’s en spruitjes, dit liet hij aan The Beet weten. De spruitjes eet hij het liefste samen met wat rode ui en knoflook. Dit klinkt als een interessante combi! Zijn avondmaal is erg belangrijk aangezien Styles vaak shows heeft en hier heeft hij natuurlijk een goed gevulde maag voor nodig!

Must reads 👀