Celebs

Time to eat! Dit is wat Anna Nooshin eet op een dag

Instagram

De super knappe Anna Nooshin lijkt altijd wel druk te zijn met iets. Zo is ze werkzaam als presentatrice, is ze actief op haar socials en heeft ze kort geleden een documentaire uitgebracht. Daarnaast heeft ze ook nog een killer body! Hoe houdt ze deze crazy lifestyle vol? Wij onderzochten wat Anna allemaal eet op een dag!

Deze dingen eet Anna Nooshin op een dag

De fit girl eet heel gezond en gevarieerd!

What I eat in a day

Even een kleine side note: de gerechten waar Anna Nooshin het over heeft, komen uit een ”What I eat in a day” video die ze opnam toen ze in Bali was vier jaar geleden. Dat betekent dus dat dit waarschijnlijk niet haar go to gerechten zijn, maar het geeft wel een goede indruk van haar voorkeuren!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Ontbijt – Nasi goreng

In de video geeft Anna aan dat haar ontbijt haar favoriete maaltijd van de dag is. Daarom gaat ze voor een gezond ontbijt dat bestaat uit een mix van rijstepap en nasi goreng. Voor ons klinkt dit als een hele bijzondere combinatie, maar Anna vertelt dat ze héél veel van rijstepap houdt. Hierbij eet ze ook een lekker bordje fruit.

Dit gerecht maakt ze helemaal vega; ze doet er namelijk geen kip doorheen. Ze probeert sowieso bij vlees weg te blijven, maar eet nog wel gewoon vis. Daarnaast eet ze heel gevarieerd, bij dit ontbijt doet ze namelijk lekker veel verschillende dingen. Denk aan bonen, groene groenten, brood en tonijn sushi. Heerlijk!

Lunch – Spiesjes met tempeh

Anna vertelt dat ze na haar ontbijt nog heel lang vol zit en daarom gaat voor een late lunch. Voor de lunch eet ze het liefst spiesjes met tempeh, verschillende kleuren paprika en courgette. Ook eet ze daar een portie edamame bonen bij én gaat ze weer voor een lekker bordje fruit. Ze vindt het ook heerlijk om lekker veel citroensap over het fruit heen te doen. Ook geeft ze aan dat ze door de dag heen veel water drinkt.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Neem een kijkje in het huis van Anna Nooshin in Den Haag

Avondeten – Papaya salade

Anna heeft haar avondeten graag lekker luxe. Ze gaat namelijk voor minstens twee gangen! Als eerste eet ze een heerlijke papaya salade met garnalen spiesjes. Hierna gaat ze voor een lekker stukje vis met groenten en rijst. A balanced and healthy queen!

Beeld: Instagram

Must reads 👀