Celebs

Tim Hofman komt met nieuwe aflevering BOOS over Voice schandaal

Danique
boos-aflev

Tim Hofman begint deze week met het nieuwe seizoen van zijn programma BOOS. Op zijn Twitter gaf hij al een klein voorproefje, maar op zijn Instagram Stories heeft hij nu bevestigd dat hij opnieuw een gesprek zal aangaan over het Voice schandaal met John de Mol. 

Tim Hofman gaat opnieuw het gesprek aan met John de Mol over Voice schandaal

Het achtste seizoen van BOOS én een nieuwe aflevering over het schandaal rondom The Voice. Wij zijn heel benieuwd!

Mini-documentaire BOOS

Afgelopen jaar maakte Tim Hofman de beerput van het Voice schandaal open. Er zou namelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben plaatsgevonden tijdens de productie van The Voice of Holland. Er kwamen toen grote namen zoals Marco Borsato en Ali B ter sprake. Meerdere vrouwen hebben toen aangegeven dat ze hier slachtoffer van waren. De aangewezen personen zijn daarna ook niet meer op televisie verschenen en zijn uit de spotlights gestapt.

Lees ook:
Heavy: Tim Hofman krijgt regelmatig bedreigingen door BOOS

Meer onderzoek

Op Twitter was te lezen dat Tim de zaak nog niet opgelost vond. Volgens hem moet er nog meer onderzoek naar gedaan worden. In de video is de #BOOS presentator aan de telefoon met Paul Römer, directeur bij Talpa, over een tweede gesprek met meneer De Mol.

Tot donderdag

Op Instagram bevestigd Tim dit nogmaals door op Instagram te reageren op een bericht van RTL Boulevard met de woorden “en tot donderdag”. Betekent dit dat vervolgaflevering donderdag al te zien is? Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL BoulevardBeeld: BNN VARA | BOOS