Celebs

Tim Hofman blikt terug op heftig verkeersongeluk: ‘Lag in puin’

tim-hofman-verkeersongeluk

De succesvolle presentator Tim Hofman staat vandaag even stil bij iets wat lang geleden in zijn leven is gebeurd. Op 14-jarige leeftijd belandde hij in een verkeersongeluk. Volgens hem had dit heel anders af kunnen lopen en heeft hij geluk gehad. Tim plaatst een post op zijn Instagram over deze gebeurtenis.

Tim Hofman

Tim is de oudste broer van de familie Hofman en misschien ook wel het meest succesvol. Hij is een enorm goede presentator en heeft al velen prijzen in ontvangst mogen nemen. Maarre, wat blijkt? Ook zijn leven gaat niet alleen maar over rozen. Hij laat namelijk vandaag via een Instagram-post weten dat het niks had gescheeld of hij was ruim twintig jaar geleden overleden tijdens een verkeersongeluk. Heavy! In de caption vertelt hij zijn verhaal.

‘Ben ik nu dood?’

“Een mooie dag!”, begint Tim de caption. “Vandaag om 11:00 uur is het twintig jaar geleden dat ik wakker werd op het asfalt. Ik zag niks, want mijn ogen zaten vol met bloed door de snee op mijn neusbrug en m’n lichaam was in zodanig in shock dat ik niks voelde”, vervolgt de presentator zijn verhaal.

“‘Ben ik nu dood?’ vroeg ik kalm aan een vrouw van wie ik nog steeds niet weet wie ze is. ‘Nee.’ zei ze. ‘Wat gebéurt hier dan?’ Wat bleek: tijdens het op de fiets oversteken van een kruispunt waar ik voorrang had, reed een automobilist zonder op te letten dwars door me heen”, vertelt Tim verder.

“Voorruit gekopt, stukje vliegles, asfalt gekust. Het slechte nieuws: ik lag volledig in puin. Het goede nieuws: ik leefde nog. Pure mazzel, volgens de ambulancebroeder”, rond hij het verhaal op een nuchtere manier over het ongeluk mee af.

View post on Instagram
 

Erbij stil staan

Tim geeft aan dat dit het moment voor hem was om er even bij stil te staan, twintig jaar later. “Het voelt sinds die dag alsof ik de dood even een hand heb mogen schudden, maar ook meteen weer afscheid nam omdat ik niet toe was aan een innige vriendschap”, vertelt Tim vervolgens.

De presentator sluit zijn bericht af met een blijk van waardering. “Voor mijn geliefden, mijn baan, al het leuke en gewoon het simpele feit dat voor niks de zon weer op kwam. Daar kun je nooit overvloedig in zijn. Cheers”, aldus Tim.

Beeld: instagram: @debroervanroos

Must reads 👀