Beauty

Volgens TikTok is dit hét wondermiddel voor lang en dik haar

tiktok-lang-dik-haar

TikTok staat al lang niet meer bekend om de vele dansfilmpjes, maar eerder als een heus lifestyle platform. Van de beste deals tot aan haartips en lifehacks! Zo zou dit poeder volgens TikTok een wondermiddeltje zijn om binnen no-time langer en dikker haar te krijgen. Ga jij het uitproberen?

Chebe-poeder

In een impulsieve bui al je lange lokken eraf geknipt, want new year new me, maar nu heb je spijt van je beslissing en wil je niks liever dan je oude coupe weer terug? Herkenbaar! Wees niet getreurd, want onze favoriete app schiet ons weer te hulp. TikTok heeft een wondermiddel ontdekt dat je haar binnen no-time weer lang en dik maakt. Het gaat nu niet om een reteduur beautyproduct, maar om een eeuwenoud poedertje genaamd Chebe-poeder.

Het poeder schijnt er niet alleen voor te zorgen dat je binnen enkele weken aanzienlijk langer haar hebt, maar het heeft nog een heleboel andere voordelen. Je gespleten punten worden minder, je haar gaat meer glanzen én het gaat er een stuk gezonder uitzien. Sterk en gezond haar groeit nu eenmaal sneller, dus hoe vaker jij het poedertje gebruikt, hoe sneller jij weer een lange vlecht kan maken!

En als je nog niet genoeg overtuigd was, een zakje Chebe-poeder kost je ongeveer maar twintig euro. Voor iedereen betaalbaar en gewoon online te bestellen. Pas wel op voor fakes, want door de grote vraag naar dit product zijn er ook een aantal verkopers die niet het échte spul verkopen.

Lees ook:
Dit zijn de 5 beste kapsels voor dun haar

Zo gebruik je het

Het traditionele Chebe-poeder komt uit de Guéra-regio in Afrika. Dit is de enige plek waar je de plant vindt, waarvan het poeder wordt gemaakt. De vrouwen in en rondom deze regio gebruiken het middeltje al jaren om steviger en langer haar te krijgen. Zij mengen het poeder met wat water en brengen het aan in vochtig haar. Dit vlechten ze vervolgens stevig in en laten ze voor uren tot aan dagen intrekken.

Voor het allerbeste resultaat kan je het een hele week laten zitten, maar wij snappen dat dit misschien niet heel praktisch is. Als je het thuis zelf wil proberen, raden we wel aan om het minimaal een hele nacht te laten intrekken. Doe een bonnet over je haren of knoop een oud shirt om, zodat het goedje niet op je kussen komt. Doe dit twee tot drie keer per maand en je zal al snel resultaat gaan zien. Wij zijn weer enorm geinfluenced door TikTok en zijn razend benieuwd of dit wondermiddel daadwerkelijk gaat zorgen voor lang, dik haar. Let’s try it out!

View post on TikTok

Beeld: pinterest