Travel

Dit viral TikTok-trucje bepaald jouw volgende vakantiebestemming

tiktok-trucje-vakantiebestemming

Wil jij graag nog op vakantie dit najaar, maar weet je nog niet waar naartoe? No worries! Met dit TikTok-trucje kan je jouw volgende vakantiebestemming bepalen.

Viral TikTok-trucje

Het kan soms heel lastig zijn om een vakantiebestemming te vinden, zeker als je met een hele groep op reis gaat! De ene wil feesten, de ander luieren op het strand of lekker door de stad struinen, dus waar kies je voor? Wij kwamen een handig trucje tegen op TikTok die jou hierbij gaat helpen! Pak een pen, papiertje en een bakje, dan kunnen we beginnen.

Lees ook:
Met déze TikTok-hack kun je op vakantie het hele menu in één keer vertalen

Dit is hoe het werkt

Nu je de essentials bij elkaar gezocht hebt, kunnen we van start gaan! Als eerste schrijft iedereen die meegaat zijn of haar top drie bestemmingen op papiertjes. Alle drie moeten ze anders zijn, namelijk de eerste moet binnen zes uur rijden te bereiken zijn, de tweede moet een plaatsje in het land zelf zijn en als laatste een internationale stad. Prop de drie papiertjes op en stop ze in een grabbel-bakje.

Step two! Dit is het leuke deel van het trucje. Hussel alle propjes goed door elkaar, zodat je niet meer weet welke van wie is. Nu gaan jullie om de beurt een propje grabbelen en deze uitpakken. Lees de bestemming hardop voor, het is namelijk erg leuk om te weten wat iedereen heeft opgeschreven. Maat let op: hier gaan jullie dus niet naar toe! Het propje dat als laatste overblijft in de kom is de winnende vakantiebestemming. Spannend!

Dit filmpje hieronder laat zien hoe leuk deze manier is om jullie volgende vakantiebestemming te kiezen!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest