Beauty

Deze viral TikTok nageltrend wil je sowieso proberen

tiktok-nageltrend-onweerstaanbaar

Voor alle vrijgezelle dames die vastlopen in hun datingleven, we got some news! Momenteel gaat er een trend rond op TikTok die ervoor zorgt dat jij meer mannelijke aandacht krijgt. Alle hoofden draaien als je een ruimte binnen loopt en je crush ziet je eindelijk staan. Try it out!

Viral nageltrend

Elke week is er weer een nieuwe bijzondere trend op TikTok, maar deze keer geloofden we onze oren niet. Op dit moment gaat er een nageltrend viral die ervoor zou zorgen dat jij onweerstaanbaar bent voor single mannen. Interesting! Veel meiden op de app zweren erbij dat deze trend werkt. “Ik ben nog nooit op zoveel dates gevraagd of zo vaak gecomplimenteerd als in de afgelopen twee of drie weken met deze nagels”, verteld TikTokker Melisse aan haar volgers. Ze heeft haar nagels in een specifieke kleur gelakt en dat is rood!

The Red Nail Theory

Het klinkt misschien te gek voor worden, maar zou een trend meer dan 164 miljoen views hebben op TikTok als het niet echt werkt? De vele video’s over de zogenaamde ‘Red Nail Theory’, hebben ons wel een beetje overtuigd. De term is bedacht door TikTok-creator Robyn Delmonte (@GirlBossTown) en de trick is heel simpel. Kies een vorm, lengte en patroon naar keuze, als de hoofdkleur in het design maar rood is. Van felrood tot aan diep bordeaux, dat maakt niet zoveel uit. Jongens weten toch het verschil niet 😉

Alle vrouwen die deze hack hebben geprobeerd, raken niet uitgepraat over wat ze allemaal wel niet meemaken. Van gratis drankjes in een restaurant en complimentjes op straat tot aan liefdevolle berichtjes van je jarenlange crush. Het ene verhaal nog gekker dan de ander! Maar wat is dan precies de reden dat mannen zo een fan zijn van rode nagellak?

View post on TikTok

Bedankt, mam!

We mogen onze moeders, tantes en oma’s bedanken voor deze bizarre lifehack. De nieuwe nageltrend waar we onweerstaanbaar worden voor mannen, is gebaseerd op een gevoel van nostalgie. De bedenker van de theorie, Robyn, legt het in de onderstaande video duidelijk uit. “In de jaren ‘90, toen we opgroeiden, hadden vrouwen veel rode nagels, vooral onze moeders”, deelt de bekende TikTokker. “Ik denk vreemd genoeg dat jongens zich aangetrokken voelen tot rode nagels, omdat het hen herinnert aan hun moeders toen ze opgroeiden en voor hen zorgden.”

View post on TikTok

Beeld: pinterest