Lifestyle

Met dit trucje vind je makkelijk je TikTok kijkgeschiedenis terug

Danique
tiktok-kijkgeschiedenis

Het overkomt je vast wel eens. Je bent met vriendinnen en je herinnert je ineens een grappige TikTok die je wil laten zien. Maar je hebt hem niet geliked of opgeslagen, hoe vind je die dan ooit nog terug? Wij hebben een trucje gevonden om je TikTok kijkgeschiedenis terug te vinden!

TikTok

De populairste social media app van het moment is dan toch echt wel TikTok. Het is allang geen platform meer waar alleen maar dansvideo’s op worden geplaatst. De grootste influencers van de wereld plaatsen regelmatig video’s op TikTok en het is voor veel van hen dan ook een grote inkomstenbron. Van fashion video’s tot aan grappige mini-vlogs, je komt er van alles tegen!

Je scrolt super snel door alle korte video’s heen en soms gaat dat dus net iets té snel. Het moment dat je pagina refresht kan je niet meer terug naar de vorige video. Dat kan soms heel vervelend zijn! Zeker als dit een video is met een handige beauty-hack of iets wat je precies naar die ene vriendin wilde sturen. So annoying! Maar wij hebben daar een trucje op gevonden!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
Deze TikTok-hack is blijkbaar de enige oplossing tegen een kater

Kijkgeschiedenis terugvinden

TikTok gebruikers hebben hun frustratie veel geuit doormiddel van grappige video’s, zoals degene hierboven. Hoewel we soms wel langs honderden video’s scrollen, is er tóch een manier om die ene specifieke verloren TikTok terug te vinden!

Het trucje is niet ingewikkeld en je hoeft er gelukkig geen tien stappenplan voor te volgen. Ga naar je zoekbalk in de app en type een punt of een ‘*’ in de balk. Vervolgens heb je bovenin de optie om al je gekeken video’s terug te halen. Klik op ‘watched videos’ en voilà! Nu zie je alle TikToks die jij hebt gezien of voorbij bent gescrold! Hieronder legt TikTokker Tyla het nóg duidelijker voor je uit in een video!

View post on TikTok

Beeld: pinterest