Beauty

Déze TikTok-hack voor wittere tanden gaat helemaal viral

wittere-tanden

Tegenwoordig is het hebben van witte tanden één van de (inmiddels ontelbare) schoonheden. Iedereen wil mooie witte tanden, maar we hebben ook niet het geld ervoor over om elke keer onze tanden te laten bleken. Geen wonder dat deze TikTok-hack voor wittere tanden viral gaat, aangezien je hiermee geld kan besparen en je jezelf thuis wittere tanden kunt geven!

Tanden bleken

Het hebben van spierwitte tanden is tegenwoordig geen luxe meer, maar eerder een must. Het is normaler geworden om je tanden te laten bleken en je kunt dit ook overal ter wereld laten doen. Influencers, reality-sterren en BN’ers hebben daar aardig wat knapen voor over, maar wij zoeken liever naar goedkopere alternatieven die zorgen voor hetzelfde resultaat.

TikTok-hack

Er zijn tientallen manier waarop je vanuit huis je eigen tanden witter kunt maken. Met één zoekopdracht krijgen we honderden video’s van mensen die hun tanden met houtskool poetsen of hun mond spelen met kokosolie. Twee middelen waarvan sommige mensen claimen dat het je tanden witter zal maken. TikTokker @rae.brooke deelt nu een hele andere manier met ons, een manier die ze kent door haar eigen tandarts! Dat klinkt in ieder geval al veelbelovend.

View post on TikTok

Lees ook:
Trend-alert! De choppy bob is dé haartrend van dit moment

Hoe werkt het?

In de video legt de TikTokker uit dat ze een soort pasta gebruikt. Om deze pasta zelf te maken heb je maar drie dingen nodig.

  • Een pot om de pasta in te maken
  • Baking soda
  • Waterstofperoxide

In de video laat Rae zien hoe de pasta eruit hoort te zien. Daarnaast vertelt ze dat ze deze hack om de twee weken gebruikt door haar tanden ermee te poetsen. De baking soda maakt volgens haar de oppervlakte van de tanden schoon en de waterstofperoxide zorgt voor het witter worden van de tanden. Let wel op: overleg altijd met je tandarts of hij/zij dit ook een goed idee vindt. Je wil natuurlijk niet dat een random TikTok-hack je tanden aantast. Als je nog meer interesse hebt in het witter maken van je tanden zijn er hier nog een paar manieren:

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀