Beauty

Met déze geweldige TikTok hack heb jij nooit meer last van vet haar

tiktok-hack-vet-haar

Ja we weten het inmiddels wel. We moeten ons haar minder wassen, omdat je haar te vaak wassen niet goed is voor je haar. Een nadeel is dan wel dat je haar in het begin heel snel vet wordt, maar met deze TikTok hack niet meer!

Vet haar

Er zijn een aantal dingen die je kan doen om vet haar tegen te gaan. Zo moeten we ons haar trainen door het minder vaak te wassen. Hoewel je haar in het begin super snel vet wordt, moet dit op den duur minder worden. Andere dingen waar je op moet letten is het goed uitspelen van shampoo en conditioner. Gebeurt dit niet goed, kan dit ook weer vet haar veroorzaken. Probeer tenslotte zo min mogelijk aan je haar te zitten, maar soms proberen we alles en is het alsnog vet!

TikTok hack

De TikTok hack gaat over droogshampoo. Hoewel dit de uitvinding van de eeuw is om vet haar te maskeren, zijn er ook wat irritatiepuntjes. Je haar wordt er bijvoorbeeld heel stug van en kan een witte waas krijgen en dat willen we natuurlijk ook niet! Op TikTok gaat er nu een geweldige hack rond die uitlegt hoe je deze droogshampoo problemen kan voorkomen.

View post on TikTok

View post on TikTok

Vochtig haar

De eerste stap is het sprayen van droogshampoo op je vette haar. je laat dit even inwerken en masseert het daarna in. De droogshampoo hack stelt dat je vervolgens je haar vochtig moet maken nadat je de droogshampoo hebt aangebracht. Je haar hoef je niet kletsnat te maken, een beetje vochtig is genoeg.

Lees ook:
Met déze 5 tips heb jij binnen no-time glanzend en voller haar

Resultaat

Het resultaat is schoon en gezond uitziend haar. Het lijkt dus net alsof je het hebt gewassen, terwijl je alleen wat droogshampoo en water hebt gebruikt. Een ander voordeel van deze hack is dat je haar een stuk meer volume krijgt. Stug of wit haar is voortaan verleden tijd met deze droogshampoo TikTok hack.

Beeld: pinterest