Fashion

Met deze geweldige TikTok-hack zakt je strapless top nooit meer af

TikTok-hack strapless top

Er zijn ondertussen veel handige lifehacks op TikTok te vinden, maar elke dag komen er weer een aantal bij. Ook nu heeft TikTok weer een geweldige hack die zeker een echte lifesaver kan zijn voor veel vrouwen. Deze TikTok-hack laat namelijk een manier waardoor je strapless top nooit meer af zal zakken.

Strapless top

Een strapless top kan natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Het fashion-item zien we daarom ook vaak voorbijkomen. Vooral in de zomer is de strapless top onwijs leuk om te dragen op een zonnige dag. Toch zijn strapless tops niet altijd even praktisch, waardoor veel vrouwen vaak in dilemma zitten of ze wel zulke topjes aan moeten doen. Als eerste kan je namelijk geen bh dragen onder deze tops, dus daarbij haken veel vrouwen vaak al af. Ook kan een strapless top flink afzakken tijdens het bewegen, waardoor je dus altijd irritant loopt te hijsen aan dat ding. Toch hoef je van de zomer geen afscheid te nemen van je favoriete strapless top, want TikTok heeft namelijk een handige hack, zodat je strapless top de hele dag mooi op z’n plek blijft zitten.

Lees ook:
TikTok-hack showt hoe je je long sleeve op 3 manieren kunt dragen

TikTok-hack

Je bent nu natuurlijk wel benieuwd hoe je strapless top dan de hele dag blijft zitten. Op TikTok kwam Merel Somers met een geweldige lifehack en de video is binnen een paar minuten ontzettend viral gegaan. Veel TikTokkers zijn dan ook enthousiast over de manier waarop je strapless top blijft zitten. Het enige wat je nodig hebt voor deze hack is steunkousenlijm, wat of course, vaak bij steunkousen gebruikt wordt. Toch kan je de lijm ook gebruiken om je topje mee vast te plakken. Als het goed is, blijft je strapless top dan de hele dag mooi op ze plek zitten, dus kan je met een gerust hart dansen op je favoriete festival. Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan vooral deze video op TikTok:

View post on TikTok

Beeld: Pinterest