Lifestyle

Door déze handige TikTok-hack schiet je bikinibandje nooit meer los

Niets is vervelender dan een super leuke halterbikini aanhebben, maar dat het bikinibandje in je huid snijdt of zomaar ineens losschiet. Gelukkig heeft TikTok dé oplossing voor al onze problemen. Een TikTokker heeft namelijk een super slimme hack bedacht tegen dit irritante probleem!

Met deze handige TikTok-hack snijdt je bikinibandje nooit meer in je huid en schiet ‘ie niet meer los

Het is natuurlijk mega irritant wanneer je bikinibandje telkens – bijna – losschiet. Daar heeft deze TikTokker iets op bedacht!

Struggles op het strand

Allemaal leuk en aardig, in je bikini gaan zonnen op het strand of bij het zwembad, maar er kunnen een hoop problemen bij komen kijken. Je kent het vast wel: je hebt een super leuke bikini gekocht die je in je nek vast moet strikken. In het begin is er nog niks aan de hand: you’re looking cute én rockt die nieuwe bikini. Maar na verloop van tijd beginnen die bandjes toch wel heel erg in je nek te snijden en soms schieten ze zelfs los! Dit is echt super irritant, maar als je deze TikTok-hack gebruikt heb je hier geen last meer van.

Lees ook
OMG! Dit is dé ultieme scheertip voor een gladde bikinilijn

TikTok-hack

Het TikTok-account van het Italiaanse swimwear merk @josan.official heeft een geweldige oplossing voor dit verschrikkelijke, irritante probleem bedacht! Een tijdje geleden heeft het merk namelijk een video geplaatst waarin ze laten zien hoe je nooit meer last hoeft te hebben van die irritante, snijdende bandjes. En als we de reacties onder de video mogen geloven, schijnt deze hack heel goed te werken! Heel veel mensen beweren dat hun bikinibandjes niet meer losschieten en dat het veel fijner zit. Wij gaan deze mega handige hack so-wie-so uitproberen op ons volgende stranddagje!

Bekijk de video hieronder:

View post on TikTok

Beeld: pinterest