Beauty

Door déze TikTok hack krijg je de mooiste French manicure

french manicure hack

French manicures zijn niet alleen dé perfecte keuze voor een klassieke en verzorgde look, maar je kunt er door de kleurrijke varianten alle kanten mee op. Het is dus geen verrassing dat het een populaire en veelgevraagde nagelbehandeling is in de salon. Maar hoe maak je nou dé perfecte strakke lijn? Déze TikTok hack gaat je hierbij helpen.

French manicure

Ik denk dat de meeste van ons de nageltrend wel kennen. De French manicure is een echte klassieker. Bij een French manicure wordt de bovenste nagelrand wit gelakt, terwijl de rest van de nagel wordt gelakt met een doorzichtige of neutrale kleur. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden voor een French manicure. Je kunt het randje nu aanbrengen met allerlei verschillende kleuren en vooral pastel is nu een populaire keuze. Maar het is nog best lastig om een strak lijntje op je nagels te krijgen en vooral als je het bij jezelf moet doen. Daarom krijg je met déze TikTok hack het mooiste resultaat voor een French manicure.

Lees ook: 
Must-have! Lidl verkoopt een 200-delige nagelstudioset voor een prikkie

TikTok hack

Op TikTok is er nu een simpele manier gevonden om gemakkelijk bij jezelf een French Manicure aan te brengen. Je kiest zelf de kleurtjes uit die je mooi vind en die het beste passen bij het voorjaar. Vervolgens breng je de nagellak aan op de onderkant van je vinger. Voordat de nagellak op je vinger opdroogt, druk je het randje van je nagel erin. Op deze manier krijg je het perfecte lijntje. Houd je van een subtiel en dun randje, dan is dit dé perfecte manier om een French manicure aan te brengen. Wij zijn obsessed met de nieuwe trend. Ga jij deze hack uitproberen? Wij ieder geval wel!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest