Films & Series

Déze meiden moeten volgens TikTok meedoen aan EMIDJ

echte-meisjes-buitenland

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is na de dramatische reünie helaas tot een einde gekomen. De deelneemsters en presentator Valerio Zeno hintte de hele tijd al op een nieuw seizoen. Er is tot nu nog niks bevestigd, maar TikTok weet wel welke meiden ze willen zien in EMIDJ!

Echte Meisjes in de Jungle

Na meer dan tien jaar kwam er eindelijk weer een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Of je het hebt gekeken of niet, je bent het ongetwijfeld veel tegen gekomen op social media. Het programma was binnen no-time enorm populair en iedereen had het erover. Als het aan Valerio Zeno ligt komt er volgend jaar zeker weer een nieuw seizoen en het liefst neemt hij de originele dan weer cast mee de jungle in. Maar als TikTok het voor het zeggen heeft, worden dit de EMIDJ-deelneemsters van het nieuwe seizoen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Diva over de EMIDJ-reunie: ‘Moest er twee dagen van bijkomen’

Deelneemsters

Het is wel duidelijk dat de fans nu al niet meer kunnen wachten op een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en ze zijn druk bezig met speculeren over de nieuwe deelneemsters. Op TikTok komen er heel wat namen voorbij van bekende Nederlanders en influencers die mee zouden moeten doen met het volgende seizoen van EMIDJ. En wij denken dat deze combinatie hilarisch is!

Influencer Kelly Mexy hebben we vaak voorbij zien komen en ook Jessie Maya is een publieksliefhebber. Ook EOTB-sterren Yasmine Pierard, Lisa Sace, Lesley Versprille, Ayleen Bella en Shirley Cramer wil TikTok de jungle in sturen. Hiernaast zouden de kijkers het geweldig vinden om Maxime Meiland en Bachelorette Sylvia Geersen in dit zooitje ongeregeld erbij te hebben. En met klapper op de vuurpijl, roddelkoningin Yvonne Coldewijer. Door alle juice dat zij door de jaren heeft verzameld, kan zij heel wat drama veroorzaken in de jungle!

View post on TikTok

Beeld: videoland