Lifestyle

Alles wat je wil weten over de nieuwe TikTok-trend ‘boyfriend air’

boyfriend-air

Op TikTok beweren vrouwen lelijker en viezer te worden door 'boyfriend air'. Nu vraag je je misschien af wat dit precies inhoudt. En dat gaan wij je uitleggen!

Boyfriend air

De kans is groot dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Maar TikTok gaat de afgelopen dagen helemaal los over deze term. Zo vertelt TikTok-gebruiker Taylor Donoghuee in haar video: “Ik breng de afgelopen zomer veel tijd door in het appartement van mijn vriend in New York. En ik herinner me dat ik een douche had genomen en de volgende ochtend wakker werd en dacht: ‘Ik voel me zo vies.’ Mijn haar was meteen alweer vettig, mijn huid zag er anders uit, mijn make-up bleef niet goed zitten. Ik had zoiets van ‘wat is er aan de hand?'”, aldus de TikTokker. “Ik had zoiets van: ‘misschien word ik gek.’ En toen, een paar maanden geleden, begon ik al die TikToks over boyfriend air te zien. Het is gewoon logisch.”

Boyfriend air is dus basically dat vrouwen er viezer en lelijker uit gaan zien door tijd te spenderen in het huis van hun lover. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Vrouwen plaatsen massaal het bewijs op TikTok.

View post on TikTok

TikTok

Steeds meer vrouwen maken gebruik van TikTok om deze theorie te bewijzen. Ze filmen eerst zichzelf als ze naar hun vriendjes toe gaan en vervolgens in het tweede deel laten ze zien hoe ze eruit zien als ze weer weggaan. De vrouwen zien er dan vaak een stuk slechter uit. Geloof je ons niet? Kijk dan zelf maar:

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok

Ook in de reacties praten vrouwen er met elkaar over en hebben zij geen blad voor hun mond. Zo schrijft een vrouw: “Ja meiden, ik ben VERHUISD naar de boyfriend air. Ik dacht dat ik op dat moment gewoon door een mental breakdown ging. Andere vrouwen schrijven: “Dit moet worden bestudeerd, want ik heb hetzelfde”, “Het is net als kamperen, je bent niet echt schoon” en “Precies dit, je snapt het pas als je het ervaart.” komt dit jou bekend voor? Let us know!

Beeld: Pinterest