Food

TikTok-moeders gaan viral om hun bijzondere McDonald’s toetje

tiktok-mcdonalds-toetje

Als je dacht dat het niet gekker kon, dan heb je deze twee TikTok-moeders nog niet ontmoet. Ze bestellen allerlei zoete lekkernijen bij McDonald's om hier vervolgens hun eigen creatie mee te maken. De bijzondere combinatie aan voedsel heeft ervoor gezorgd dat ze in één klap viraal gingen. Ga jij dit bij je volgende fastfood bezoekje uitproberen?

McDonald’s

Een vette hap halen bij McDonald’s, wie houdt er nou niet van?! Van de grote, sappige burgers tot aan de verslavende frietjes met lekker veel zout. Maar als het uitgebreide menu van de fastfoodketen nog niet genoeg voor je was, zijn er genoeg mensen die hun creatieve combinaties delen. Naast je patatjes dippen in een bananenmilkshake en het maken van McDonald’s loaded fries, hebben nu ook TikTokkers Janelle en Kate hun favoriete recept gedeeld. De twee moeders zijn viral gegaan op TikTok dankzij hun bijzondere McDonald’s toetje.

Lees ook:
Deze producten van McDonald’s bevatten de meeste calorieën

Bijzonder toetje

Misschien heb je het filmpje wel voorbij zien komen en is het helemaal niks voor jou. Toch willen wij het nog wel eens gaan uitproberen! Deze twee bekende moeders op TikTok delen in een filmpje hoe zij hun favoriete McDonald’s toetje maken. Ze nemen hun eigen Tupperware bakje mee en bestellen zes vanille softijsjes. Deze prakken ze fijn met lepels en doen hier drie McDonald’s chocochip koekjes bij. Ook dit wordt fijn gestampt met de plastic lepeltjes. Vervolgens gaat er nog wat chocoladesaus en een grote lading aan sprinkles overheen. Het ziet er feestelijk uit en het zal vast goed smaken!

Dit was nog niet alles… De reden dat de TikTok-video viraal is gegaan, heeft te maken met hóé de dames hun toetje opeten. Dit doen zij niet met de lepeltjes die ze bij de hand hebben, maar met de zoute Mc-frietjes. Mhhh, misschien zouden wij de laatste stap dan toch liever overslaan.

View post on TikTok

Beeld: tiktok @janelleandkate