Lifestyle

Met déze TikTok-hack kun je op vakantie het hele menu in één keer vertalen

menu-vertalen

Zon, zee, strand en heel veel lekker uit eten dat is natuurlijk het leukste aan op vakantie gaan. Het enige nadeel is alleen dat we het menu altijd vanuit een andere taal moeten ontcijferen. Gelukkig is dat lastige vertalen vanaf nu voorbij, want met deze TikTok-hack zie je hoe je de menukaart in één keer kunt vertalen naar het Nederlands.

Deze TikTok-hack laat zien hoe je op vakantie in een keer het hele menu vertaalt

Uit eten gaan in het buitenland is super leuk, alleen is het altijd weer een gedoe om de menukaart te ontcijferen.

Menu vertalen

Negen van de tien keer gaat het goed, alleen hebben we ook wel eens gehad dat de ober het verkeerde gerecht kwam brengen. Gelukkig is hier nu oplossing voor, waardoor je voortaan in één keer het hele menu kunt vertalen. Super handig, toch?

Lees ook
Door deze geniale TikTok-hack blaast jouw ventilator extra koude lucht

Camera-icoontje Google Translate

Woord voor woord alles in typen in Google Translate kost ongelofelijk veel tijd, terwijl je eigenlijk zou moeten genieten als je uit eten bent. Gelukkig denkt TikTok altijd met ons mee en is daar nu een oplossing voor! GNOCHGNOCH legt ons uit hoe hij te werk gaat. Het camera-icoontje van de Google Translate-app vertaalt namelijk alles in één keer voor je. Zo is in zijn TikTok te zien dat het menu zo overspringt van het Turks naar het Engels. Dit hadden wij veel eerder moeten weten!

Bekijk de TikTok hieronder: 

View post on TikTok
Beeld: pinterest