Beauty

Zien! Tiger Blonde is dé haarkleur van dit moment

tiger-blonde-haarkleur

Ondanks dat we al een paar weken met sjaals en mutsen naar buiten gaan, is het morgen pas de eerste officiële winterdag. Én bij een nieuw seizoen, hoort een nieuwe haartrend! Tiger Blonde is dé haarkleur van dit moment.

Tiger Blonde

Plan nog snel even een afspraak bij jouw kapper in voor de kerst, want deze haarkleur moet jij rocken met de feestdagen! De naam van deze unieke haarkleur is een beetje misleidend, want blond is het niet echt. Tiger Blonde is niet zo diep als rood én niet zo goudkleurig als koper. Het is een hele warme donkerblonde kleur met een rossige ondertoon.

Deze nieuwe haartrend ziet er niet alleen a-ma-zing uit, maar is ook nog eens goed voor je portemonnee. Heb je meestal een assige of platina blonde kleur in je haar? Dan zal je vast vaak terugmoeten voor touch-ups en dure zilver shampoo aanschaffen. Bij Tiger Blonde is dit niet nodig! De kleur heeft warme, natuurlijke kleuren waardoor uitgroei minder snel opvalt én je geen dure shampoo’s nodig hebt.

 

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn dé haartrends voor 2023

Trending

Niet alleen op Instagram, Pinterest en TikTok zien we deze haarkleur steeds vaker langs komen, maar ook de populaire celebs hebben zich er aan gewaagd! Kendall Jenner, Rachel McAdams en Emma Roberts hebben hun haren in deze prachtige trendkleur geverfd.

Dit bewijst dat Tiger Blonde op elke haarkleur toegepast kan worden, of je nu brunette of blond bent. Al zullen blondines wel wat goedkoper uit zijn bij de kapper, omdat brunettes eerst nog lichte tonen in hun haar moeten krijgen. Maar dat betekent niet dat het minder mooi is. Wij zijn in love met deze trend, jullie ook?

Beeld: pinterest