Films & Series

Hou je van spannende films? Dan wil je déze thriller ‘Fall’ sowieso kijken!

thriller-fall

Kijk je als je ‘s avonds op de bank zit graag naar een spannende film? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt binnenkort namelijk een gloednieuwe film uit die je sowieso wil zien. Wij vertellen je alvast alles wat je wil weten over de nieuwe thriller Fall.

Déze gloednieuwe thriller Fall wil je sowieso kijken

Wij kregen alleen al zweethandjes van de trailer!

Spanning en sensatie

Als je van spanning en sensatie houdt, dan ga je de gloednieuwe thriller Fall sowieso willen kijken. Het verhaal gaat over twee vriendinnen die voor een stunt op social media een tv-toren willen gaan beklimmen. Dat lijkt op het eerste oog een goed idee, maar dat blijkt uiteindelijk niet helemaal het geval te zijn.

Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan de spannende trailer van deze gloednieuwe film hieronder: 

Watch on YouTube

Vriendschap

De oude tv-toren die de meiden gaan beklimmen voor de stunt is 600 meter hoog en ook behoorlijk verroest. Daardoor gaat halverwege de trap kapot en zitten de twee vriendinnen vast, zonder dat iemand dit weet. Gaat hun vriendschap dit overleven?

Je leven op het spel zetten

De meiden zitten ondertussen al urenlang zonder eten en drinken, in de volle brandende zon en zonder enig bereik op hun mobiele telefoons vast op de toren. Ze zullen hun leven op het spel moeten zetten om dit te kunnen overleven. Zullen de twee meiden ooit nog levend naar beneden komen?

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Deze films moet jij kijken op basis van je sterrenbeeld

Nog even geduld

Wil je net zoals wij graag weten hoe dit spannende avontuur van de twee vriendinnen af gaat lopen? Dan zul je helaas nog eventjes geduld moeten hebben! Deze spannende thriller is namelijk vanaf 1 september in de bioscoop te zien.

Must reads 👀