Celebs

Thomas en Merel maken ruzie over break-up in Instagram Stories

thomas-en-merel-ruzie-instagram

Vanmorgen kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat het liefdesverhaal van Thomas en Merel tot een einde is gekomen. Thomas twijfelde al een aantal weken over zijn ‘relatie’ met Merel en heeft besloten niet met haar verder te willen gaan. Merel deelde vandaag haar emotionele verhaal op Instagram, waar Thomas nu op heeft gereageerd.

Break-up Thomas en Merel

Merel deelde vanmorgen in haar Instagram Stories een emotioneel bericht. De twee zijn uit elkaar gegaan omdat het Thomas te veel werd. Merel heeft toen gevraagd om een ‘break’, maar daar is het nooit meer van gekomen. En dat zit Merel niet lekker. “Mijn
hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht”, deelt ze in haar Stories.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Het blijkt nu ook dat Thomas al een tijdje met andere vrouwen beschuitjes eet, dat liet Yaël, een van de andere deelneemsters van de Bachelor, weten in een interview met RUMAG. Ook heeft Yvonne Coldeweijer een video in haar Instagram Stories geplaatst waar te zien is dat Thomas aan het zoenen is met een andere vrouw.

Reactie van Thomas

En ook Thomas reageert nu zelf op de Instagram post van Merel. “Lieve Merel, ik vind het heel rot dat het op deze manier heeft moeten verlopen (ook een note to myself)”, begint hij zijn verhaal. “We wilde het nieuws samen naar buiten brengen op een door ons gekozen moment, echter gezien de huidige omstandigheden deel ik het op deze manier.’

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Merel Beks deelt verdrietig nieuws op Instagram: ‘Ik voel me voor schut gezet

“Mensen doen domme dingen”

Maar Merel laat het niet bij haar berichtje. In haar Instagram Stories deelt ze een aantal filmpjes waar te zien is dat ze veel verdriet heeft om alles wat er is gebeurd. Ze vertelt dat ze zich moet focussen, omdat ze nog moet afstuderen. Daarom vraagt ze vooral om rust.

En niet veel later reageert ze ook nog op het berichtje van Thomas. “Voor mij was het nog vechten voor ons, hopen op goedkomst”, deelt ze. “Het was dan voor jou klaar, maar voor mij niet en dat wist je, er is niet besproken over samen bekend maken.”

 

 

Beeld: Instagram @Merelbeks