Celebs

Thijs Boermans duikt op in dít populaire tv-programma

Nicoline
thijs-boermans-programma

De echte fans sluiten iedere werkdag af met een avondje voor de buis, want op RTL 4, om 20:00 uur om precies te zijn, komt dit populaire programma op tv. Laat het nou precies dit programma zijn waar Thijs Boermans in opduikt, met wel heel bijzonder nieuws!

Tv-programma

Kijkers van dit programma zagen hoe de 26-jarige Thijs Boermans zijn opwachting maakte en verrassend nieuws bracht. Nieuws dat het leven van één Meerdijker aardig op zal schudden. We hebben het natuurlijk over het programma Goede Tijdens Slechte Tijden. Dit is echter niet de eerste acteurklus voor Thijs. Zo was hij te zien in verschillende films en series zoals Vals, SpangaS en Keizersvrouwen. En niet te vergeten konden we pas echt goed kennismaken met Thijs door zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Lees ook:
OMG! Dit heeft Jill Goede gedaan met het prijzengeld van Big Brother

Goede Tijden, Slechte Tijden

Nu kan de acteur Nederlands beroemdste soap op zijn cv zetten en wellicht één van de verrassendste wendingen. “Het spijt me. Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken…”, begint de knappe onbekende. “Ik wilde u graag even alleen spreken. Mijn naam is Jonathan. Ik heb al een paar keer geprobeerd contact te zoeken, mar het kwam er gewoon niet van.” Na een lange stilte zegt hij: “U bent mijn vader.” Jonathan (Thijs Boermans) zegt dat Henk zijn vader is! Henk weet natuurlijk niet wat hem overkomt. Hoe denk jij dat Henk op het nieuws zal reageren? Hoe dan ook zullen we daar vanavond meer antwoorden op krijgen en krijgen we hopelijk meer te zien van het nieuwe personage Jonathan.

Beeld: Instagram: @thijsboermans