Celebs

Hadden Thijs en Rose een affaire tijdens Expeditie Robinson?

thijs-boermans-rose-bertram

De grote vraag hangt al een tijdje in de lucht, hebben Thijs Boermans en Rose Bertram een gezellige avond beleefd tijdens Expeditie Robinson? Thijs reageert nu op de roddels over zijn eventuele affaire met Rose.

Expeditie Robinson

Nog vóór dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson uitgezonden was, was het programma al veel in het nieuws. Verschillende grote juicekanalen kwamen met roddels naar buiten over acteur Thijs Boermans en model Rose Bertram. Volgens deze kanalen zouden deze twee een spannend avontuurtje hebben beleefd samen op het eiland. Het zou ook zo geweest zijn dat deze affaire ervoor gezorgd heeft dat Rose het eiland eerder heeft moeten verlaten. Oei! Beide partijen bleven stil en gingen niet op de geruchten in, maar nu lijkt het er toch op dat het avontuurtje zeker wel heeft plaatsgevonden op het eiland.

Lees ook:
Om déze heftige reden besloot Laura Vlasblom Expeditie Robinson te verlaten

Borrelpraat

Thijs Boermans en Niels Oosthoek hebben afgelopen woensdag hun eerste aflevering van de podcast ‘Borrelpraat’ gelanceerd. Als je deze online hebt beluisterd, heb je kunnen horen hoe Thijs het eventjes heel warm kreeg tijdens de opnames. Weekgast en mede-Expeditielid Illias Ojja kon zich niet inhouden toen Thijs de naam Rose liet vallen.

Rose Bertram

De drie Robinsonners spraken over wie voor hen belangrijk waren tijdens de Expeditie. Thijs vertelt dat Juultje, Dzifa en Rose zijn favorieten medekandidaten waren op het eiland. Illias hoort de naam Rose en moest hier natuurlijk even op doorvragen. “Ja, Rose ook”, reageert Illias, waardoor de andere twee direct beginnen te lachen. “Die vraag hangt zo’n beetje hier in de lucht, hè? Is dat nou gebeurd of niet?”, vraagt mede-host Niels. “Ilias en ik hebben niks gezien,” gaat hij verder. En dan roept Thijs nog eens na “Jullie waren erbij man!”

Ondanks dat de woorden niet precies zijn uitgesproken, kunnen we in deze video van Borrelpraat er genoeg uithalen. Dit is voor ons bewijs genoeg dat het koppel het wel héél gezellig hebben gehad tijden de opnames op het onbewoonde eiland.

See for yourself!

View post on TikTok

Beeld: Instagram @rose_bertram @thijsboermans

Must reads 👀