Celebs

Thijs Boermans zoenend gespot met déze BN’er

thijs-boermans-relatie

Thijs Boermans is de laatste tijd veel in de media verschenen. Zijn spannende avontuurtje tijdens Expeditie Robinson is niemand ontgaan en nú schijnt er een nieuwe liefde te zijn in zijn leven! Heeft Thijs Boermans een relatie met deze bekende Nederlander?

Expeditie Robinson

De afgelopen weken is de naam Thijs Boermans veel voorbij gekomen bij verschillende juicekanalen. Dit door zijn spannende avontuurtje met model Rose Bertram tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson. Deze roddels bleven lang onbeantwoord, totdat Thijs ondervraagt werd in zijn eigen podcast. Hij kreeg het door zijn mede podcast host erg warm onder de voeten. De houding van Boermans gaf alles weg en we kunnen bijna met zekerheid zeggen dat de twee de lakens hebben gedeeld. Niet alleen Rose, maar veel Nederlandse ladies hebben interesse in de knappe acteur. En hij heeft dan zeker ook niet stil gezeten. De acteur is pas gespot met deze mooie dame, je kent d’r vast wel 😉

View post on TikTok

Lees ook:
Expeditielid onthult detail over avontuurtje tussen Thijs en Rose

Zoenend gespot

Als we het roddelplatform van Yvonne Coldeweijer mogen geloven, is Thijs met de welbekende Anna Nooshin gespot! Yvonne had gisteren in haar Instagram Stories het nieuwtje gebracht. Volgens haar zouden de twee zoenend gespot zijn bij een restaurant! What?! Het nieuwe liefdeskoppel verschilt bijna tien jaar in leeftijd, maar dit lijkt niks uit de maken. Wij vinden het een opvallende match en zijn benieuwd of hier nog meer achter zit. Zouden Thijs Boermans en Anna Nooshin een relatie hebben? Wat denk jij?

Beeld: instagram @thijsboermans

Must reads 👀