Celebs

Whut?! Thijs Boermans plast over medekandidaat in Expeditie Robinson

thijs-boermans-plast

In de nieuwste Expeditie Robinson hebben we kunnen zien dat de kandidaten hebben genoten van het samensmeltingsdiner. De Expeditieleden hebben zó van de maaltijd genoten, dat hun lichamen er behoorlijk op reageren. Zo plast Thijs Boermans een ander onder in z’n slaap. Ieuw!

Pas op! Dit artikel bevat spoilers over de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson.

Samensmeltingsdiner

Niels vertelt dat hij in de nacht na het samensmeltingsdiner drie keer naar de wc is gelopen. “Ik had diarree.” Thijs vind dat niet heel gek: “Dat is ook wel te verwachten na gisteren. Ik heb alleen maar lopen eten en kotsen. Ik weet ook niet of het nou heel goed is wat we gisteren hebben hebben gedaan. Nu gaan we weer opnieuw honger lijden en moet je opnieuw dat mentale proces door.”

Lees ook:
Iliass verlaat boos Expeditie Robinson: ‘Natuurlijk had ik veel langer willen blijven

Slapend plassen

Thijs deelt dat hij wél goed heeft geslapen na het diner. “Ik had een droom dat ik aan het plassen was. Ik had zoveel gegeten dat ik echt in een soort high zat, dus ik wist niet meer of ik aan het dromen was of dat ik wakker was. Op een gegeven moment word ik wakker en ik zie gewoon dat ik tegen Niek aan het plassen ben.” Gelukkig voor Thijs reageert Niek zeer sportief. “Zeg het niet midden in de nacht. Want nu lig ik hier, wetende dat ik in jouw pis zit. Dat is niet lekker. Maar goed, ik zag ‘m net ook nog in z’n blote reet staan hier. De gêne is er wel af hoor, na vier weken.”

Eilandraad

In deze aflevering van Expeditie Robinson was de immuniteitsproef voor het eerst individueel. De kandidaten moeten met hun voeten op een steeds kleiner wordend blokje staan. April wint deze proef en ze is erg blij met haar immuniteit. Op de eilandraad krijgt Chatilla uiteindelijk zeven stemmen tegen zich. “Goed gespeeld iedereen”, zegt ze tegen haar mede expeditieleden. Ze gaat nog niet naar huis, maar vertrekt naar afvallerseiland. “Wauw, kom maar op!”