News

Thijs Boermans krijgt kindje met Anna Nooshin: ‘Ik vind het eng’

thijs-boermans-anna-nooshin-kindje

Eerst deelde Anna Nooshin het nieuws dat zij in verwachting is van haar eerste kindje. Dit deed zij door middel van een superschattige video, waarin zij baby daddy Thijs Boermans heeft getagd. Zelf doet de jonge acteur nu ook een boekje open in zijn podcast 'Borrelpraat'.

Thijs Boermans en Anna Nooshin

Gisteren kwam het mooie nieuws naar buiten dan Thijs Boermans en Anna Nooshin hun eerste kindje op de wereld gaan zetten. Het BN’er koppel heeft hun relatie lang stil gehouden, maar zulk groot nieuws willen de parents to be natuurlijk wel naar buiten brengen. Dit deed Anna door een lief filmpje te plaatsen van haar babybuikje en toekomstige vader Thijs te taggen. Later plaatst de jonge acteur de volgende post om zijn enthousiasme te uiten, met de tekst “Ik word papa”. Agh, te cute! In zijn eigen podcast ‘Borrelpraat’ doet hij een boekje open over hoe spannend hij het vindt om vader te worden.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Cute: Anna Nooshin en Thijs Boermans hebben matching tattoos

‘Ik vind het eng’

Samen met co-host Niels Oosthoek en influencer Monica Geuze aan tafel maakt Thijs Boermans het vrolijke nieuws bekend. “Ik word papa”, begint hij te glunderen, waarna Niels en Monica hem enthousiast feliciteren. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten. En dat is zij”, gaat hij verder over zijn vriendin Anna Nooshin. Ondanks dat Thijs heel veel zin heeft om samen met Anna een kindje op te voeden, vindt hij het wel enorm spannend. “Ik vind het ** eng”.

Ze zijn niet van plan om na deze aankondiging nog veel te posten over de zwangerschap. Zoals zij hun relatie lang privé hebben gehouden, willen ze dat ook met de komst van het kersverse baby’tje doen. En dat snappen wij wel! Veel geluk van het Girlscene-team.

 

Beeld: instagram @thijsboermans