News

Trotse vader: Thijs Boermans deelt hele lieve foto’s van pasgeboren Nala

thijs-boermans-dochter

Geweldig nieuws voor Thijs Boermans en zijn fans! De trotse vader heeft pas geleden samen met zijn knappe vriendin Anna Nooshin hun dochtertje Nala verwelkomd. En alsof dat niet genoeg is om de harten van zijn volgers te doen smelten, heeft Thijs nu ook nog de eerste foto's van hem en zijn kleine meid gedeeld. Cute!

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Een aantal weken geleden werd de wereld een beetje mooier en levendiger met de geboorte van Nala, het dochtertje van Thijs Boermans en Anna. Hoewel het exacte geboortemoment nog een mysterie is, hebben Thijs en Anna dit weekend het prachtige nieuws van de geboorte onthuld. En niet alleen dat, ze hebben ook meteen de naam van hun kleine meisje gedeeld: Nala. Maare dat is nog niet alles, want Thijs en Anna hebben ons ook getrakteerd op een hartverwarmende video vol foto’s van de eerste momenten van Nala met haar trotse ouders. Het is zo cute om te zien hoe de liefde voor hun dochtertje van het scherm spat.

Nu deelt Thijs een reeks foto’s waar we nog meer liefde, blijdschap en de onvoorwaardelijke vaderliefde kunnen zien. Elk kiekje is ontzettend mooi en laat ons smelten van ontroering. Het is duidelijk dat Thijs en Anna helemaal in de wolken zijn met hun prachtige dochtertje Nala!

‘0 dagen vs nu🫶🏽’

Wow, Thijs Boermans laat ons echt smelten van liefde met deze geweldige reeks foto’s! Hij deelt ze met volle trots en de onderschriften zijn gewoon té schattig: ‘0 dagen vs nu🫶🏽’. Het is zo mooi om de reis van vaderschap te mogen zien op de socials en hoe Thijs hierin opgaat. Eén van de foto’s toont Thijs terwijl hij zijn pasgeboren dochtertje vasthoudt, en op een andere zie je hem stralend op de bank zitten, met zijn kleine meid liefdevol in zijn armen. Je kunt echt zien hoe veel ze al is gegroeid sinds die eerste kostbare momenten na de geboorte. Die glimlach op Thijs’ gezicht terwijl hij vol liefde naar zijn prachtige meisje kijkt, is gewoon onbetaalbaar. Het is duidelijk dat hij de gelukkigste vader op aarde is!

View post on Instagram
 

Genieten

Anna bedankt iedereen voor de lieve felicitaties op haar Instagram-story en deelt het volgende: ”We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten (ze is niet vandaag geboren) en hebben dus fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen”.

Verder deelt Anna dat ze langzamerhand mag gaan ontdekken hoe wonderlijk ‘the new born life’ is. ”De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo’n mooie ervaring. Ik had het me niet beter kunnen wensen”. We wensen het gezinnetje veel geluk toe tijdens deze bijzondere kraamperiode!

Beeld: instagram @thijsboermans