Celebs

Thijs Boermans bereidt zich voor op de cover van Men’s Health

thijs-boermans-mens-health

Na zijn deelname aan Expeditie Robinson was er nog weinig van zijn abs over. Voor de cover van Men’s Health was het volgens Thijs Boermans dus noodzakelijk om zijn gespierde lijf weer terug te krijgen. Enne, nu deelt de acteur een video van zijn afgetrainde, brede torso die we binnenkort mogen aanschouwen op de cover. 

Thijs Boermans

Via Instagram deelt de acteur een video van zijn getransformeerde lichaam. Hierin zien we zijn lichaam van vlak na Expeditie Robinson tot nu. Toen Thijs Boermans gevraagd werd voor de Men’s Health twijfelde hij geen seconde. Waar hij echter niet bij stil had gestaan is “de nasleep van wat Expeditie met je lichaam kan doen.” 31 dagen leven op een paar happen rijst en wat cassave heeft een grote impact op je lichaam. “Je stofwisseling gaat achteruit, je spieren zijn verslapt en je slaat sneller vet op”, aldus Thijs. Tijdens zijn deelname was Thijs dan ook ruim acht kilo afgevallen en na terugkomst is hij veertien kilo aangekomen.

Men’s Health

Om op een “gezonde en verantwoorde” manier weer op gewicht te komen had Thijs een personal trainer ingeschakeld die hem strakke schema’s voorschrijft. Afgelopen tijd heeft Thijs zich dus gefocust op veel trainen en daarnaast gezond eten. Zijn motivatie was in shape komen voor de shoot, maar daarnaast geeft de acteur aan dit ook voor zichzelf te doen. Enne, zo te zien heeft Thijs een hele prestatie geleverd.

Lees ook:
Dít bijzondere lichaamsdeel van Gio gaat viral op TikTok

Trainen

Thijs geeft een update, maar geeft ons ook alvast een tipje van de sluier wat we van de cover mogen verwachten. “Op sommige momenten was het heel zwaar, maar ik ben onwijs blij dat we dit hebben doorgezet. Ik geloof heel erg in de kracht van trainen. Niet alleen vanwege de fysieke voordelen, maar vooral omdat het me helpt om rust te vinden. Het geeft me structuur en zorgt er echt voor dat ik me mentaal beter voel.” Wij voelen ons ook gelijk een stuk beter na het zien van deze beelden ;-).

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @thijsboermans

Must reads 👀