Celebs

Thijs Boermans vertelt voor het eerst over relatie met Anna Nooshin

Danique
thijs-boermans-anna-nooshin

Thijs Boermans is de laatste tijd steeds vaker zoenend gespot met model Anna Nooshin. Zijn de twee een liefdeskoppel? Beide hebben ze nog niet gereageerd op de geruchten, tot nu! Thijs vertelt voor het eerst over deze relatie.

Thijs Boermans en Anna Nooshin

Robinsonner Thijs heeft het er maar druk mee. Hij krijgt veel commentaar over zich heen over zijn deelname aan de Expeditie én iedereen is wel erg benieuwd naar zijn liefdesleven! Eerst de roddels over zijn avontuurtje met Rose Bertram en nu is BN’er Anna Nooshin aan de beurt.

Volgens roddelkonining Yvonne Coldeweijer zijn de twee steeds vaker samen en worden ze regelmatig zoenend gespot. Na al deze geluiden kun je het bijna geen roddel meer noemen, er moet meer achter zitten, toch?! Thijs heeft zelfs op zijn eigen TikTok-account een video geplaatst waar hij een beauty-behandeling krijgt. De twee handen die hem deze facial geven, zijn niet onbekend voor Nederland. Door de herkenbare tatoeages is het duidelijk dat dit de handen van Anna zijn!

View post on TikTok

Lees ook:
Zo zag acteur Thijs Boermans er vroeger uit

Interview

De twee hebben de vragen over hun relatie tot zo ver altijd ontweken. Tot dat Thijs geïnterviewd werd door RTL Boulevard. Ondanks dat de acteur in het interview aangaf dat hij er niet over wilde spreken, zette de interviewer tóch door. Hij moest en zal een inside krijgen over deze twee love birds en met succes!

“Over Anna ga ik helemaal niks zeggen”, begon Thijs. “Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie.” Mhh, dat klinkt voor ons al als genoeg bewijs! De 26-jarige BN’er sluit af met: “Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.” Wat denken jullie bij het horen van zijn reactie?

Beeld: instagram @thijsboermans @annanooshin