News

Hoe gaat het nu Thijn en Naomi van Love Island 2023?

thijn-naomi-love-island-2023

We hebben kunnen zien hoe het Thijn niet is gelukt om ware liefde te vinden tijdens zijn deelname aan Love Island 2023. Hij was eerst samen met Garbi, toen met Zoë, daarna nog even met Daphne en hij eindigde met Naomi. Maar hebben ze nog steeds contact? Daar geeft Thijn nu antwoord op.

Love Island 2023

In de afgelopen weken hebben we kunnen zien hoe Thijn als bombshell de villa van Love Island binnenkwam. Hij leek het gelijk goed te kunnen vinden met Naomi, maar belandde met Garbi in een koppel. En daarna was Naomi al bezet door Job, waardoor Thijn niet meer voor haar kon kiezen. Toen koos hij bij de herkoppeling Zoë als koppelpartner.

Maar had hij toch liever voor Naomi gekozen? “Naomi is een superleuke meid. Nadat ik een week in de villa zat, dacht ik wel even van: misschien kan er wel wat ontstaan”, onthult Thijn in een interview met Grazia.

Thijn en Naomi

Hij heeft dan ook eerst een vriendschappelijke klik met Naomi, maar die verandert voor Thijn als snel in meer dan alleen vrienden. “Je zit 24/7 met elkaar in de villa. Met Naomi had ik altijd goede gesprekken en met haar kan ik ook enorm lachen. We gingen echt op een leuke manier met elkaar om in de villa en dat is iets wat heel belangrijk voor me is. We konden van alles met elkaar delen, en dat is echt belangrijk”, laat hij weten. “Toen de klik ontstond, zaten we allebei in een ander koppel. We waren allebei nog zoekende.”

Hoe gaat het nu?

Uiteindelijk kwamen ze bij de laatste herkoppeling toch bij elkaar als een koppel. Helaas werden ze wel naar huis gestemd, maar Thijn hoopte in Nederland nog dingen verder uit te kunnen zoeken met Naomi. “We hadden graag langer in de villa willen blijven om elkaar nog beter te leren kennen, en te kijken of er meer kon ontstaan, maar helaas moesten we naar huis”, aldus Thijn.

Maar gelukkig hadden ze daar in Nederland nog alle tijd voor en volgens Thijn is er ook nog steeds contact. “Mijn contact met Naomi is op dit moment heel goed”, onthult hij in het interview. “We hebben ook afgesproken dat we elkaar blijven appen en samen de afleveringen terug gaan kijken. Op dit moment hebben we het heel gezellig. Gisteren hebben we samen geluncht en dat was heel gezellig. We gaan zeker nog vaker afspreken. Ik ben niet iemand die snel verliefd wordt, maar ik kan wel snel interesse krijgen in iemand. Die interesse in Naomi is er zeker. Dus wie weet…”

Beeld: Love Island