Films & Series

Fans opgelet! The Masked Singer is terug en komt binnenkort alweer op tv

Het populaire televisie programma The Masked Singer is elk seizoen weer een enorme hit. En er is nu goed nieuws voor de fans, nog dit jaar zijn de nieuwe afleveringen al te zien op de buis! 

Nieuwe uitzendingen The Masked Singer binnenkort al op tv

Zeker met dit druilerige weer is het heerlijk om op de vrijdagavond televisie te kijken!

Startdatum

De fans hoeven deze keer niet lang te wachten op het nieuwe seizoen van The Masked Singer! De eerste uitzending is namelijk al op vrijdag 4 november te zien. Vanaf dan is het weer wekelijks genieten van zingende bn’ers in hun opvallende kostuums. Dit jaar kunnen we weer lachen om de grappen presentator Ruben Nicolai. En ook Gerard Joling en Buddy Vedder zullen dit seizoen weer de strijd aan gaan met Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. Aan hun de taak om de identiteit van de deelnemers te ontrafelen. Dit wordt gieren!

Lees ook:
Zien! Dit zijn de deelneemsters van de nieuwe realityshow Matched by Mom

Loretta Schrijver

Het is goed om te horen dat Loretta Schrijver weer terug op de buis is. Vorig jaar mei onderging zij een operatie nadat er darmkanker bij haar gevonden was. Ze heeft hiervoor zes weken in het ziekenhuis gelegen en heeft daarna nog lang moeten herstellen. Loretta was enige tijd niet op de Nederlandse televisie te zien, maar gelukkig gaat het nu al stukken beter. Ze zat afgelopen maand weer voor het eerst op haar vaste plekje bij Koffietijd. Ze is blij om weer terug te zijn op werk: “Ik ben er weer en daar ben ik heel blij om”, vertelde de presentatrice. “Ik voel me goed. Misschien hier en daar nog wat ongemakjes, maar dat verdwijnt allemaal vanzelf als je weer bij Koffietijd bent en naast Patrick staat.”

The Masked Singer is dus vanaf 4 november elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL4.