Films & Series

Oh no! Kerstfilm The Holiday krijgt tóch geen vervolg

vervolg-the-holiday

Wat eerst héél goed nieuws leek, blijkt achteraf enkel geruchten te zijn. Dit lieten de hoofdrolspelers en de regisseur van de film deze week weten. Er komt dus toch geen vervolg van de kerstfilm The Holiday! 

The Holiday

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat er na zeventien jaar een vervolg zou komen op de romantische kerstfilm The Holiday. Deze film kwam in 2006 uit, en sindsdien is het een populaire film die keer op keer opnieuw gekeken wordt. Om je geheugen weer even op te frissen: in The Holiday besluiten twee vrouwen van huis te wisselen om hun levens was spanning te geven. De een woont in een lieflijke cottage in Engeland en de ander in een mega villa in de Verenigde Staten. De twee ruilen letterlijk en figuurlijk even hun levens met elkaar waar natuurlijk romantiek en drama bij komt kijken.

Geruchten

The Sun liet gisteren dus weten dat The Holiday na zeventien jaar een vervolg zal krijgen. Volgens deze bron zouden hoofdrolspelers Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black ook aanwezig zijn bij het tweede deel. Naar verluidt zouden de opnames al in 2023 van start gaan en zal er in verschillende Europese landen gefilmd worden, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Lijkt te kloppen als we naar de eerste film kijken toch?

Lees ook:
Fans opgelet! Er komt binnenkort een film van de serie Teen Wolf

Geen vervolg

Maar achteraf blijkt het helemaal geen nieuws te zijn, maar enkel geruchten. Hoewel het één van de populairste kerstfilms is laten de hoofdrolspelers en de regisseur weten dat er geen vervolg komt. “Ik heb er iets over gelezen, maar het is de eerste keer dat ik erover hoor”, zei hoofdrolspeler Kate Winslet tegen People Magazine. “Ik kan je beloven dat niemand met mij hierover een gesprek is aangegaan. Met de hand op mijn hart: dat is nooit besproken.” Nancy Meyers, een van de makers van de film, schreef op Instagram: “Zo veel dm’s hierover. Sorry, maar het is niet waar.” Dit jaar zullen we het dus gewoon moeten doen met het eerste en enige deel van The Holiday. Ook leuk!

Beeld: The Holiday

Must reads 👀