Films & Series

Zien! Dit zijn de eerste beelden van seizoen 6 van The Crown

the-crown-seizoen-6

De makers van de populaire hitserie The Crown zijn druk in de weer met het zesde seizoen van de show! Op TikTok is er nu een kleine sneak peek te zien van de nieuwe afleveringen.

The Crown

Afgelopen jaar hebben de fans kunnen genieten van het vijfde seizoen van The Crown. De populaire Netflix serie heeft hun grote succes natuurlijk te danken aan de geweldige cast en iedereen wil maar dolgraag weten hoe het verder gaat met de koninklijke familie. De kinderen van Charles en Diana zijn ondertussen opgegroeid tot tieners en William gaat zelfs al naar de universiteit. Hier zal hij zijn grote liefde Kate Middelton ontmoeten! Voor seizoen 6 van The Crown vinden de opnames plaats op een echte Britse universiteit. De studenten van deze school krijgen hierdoor alvast een klein inkijkje van het nieuwe seizoen.

Eerste beelden

De 21-jarige Ed McVey heeft de eer gekregen om de rol van jonge William te spelen en de 19-jarige Meg Bellamy mag Kate Middleton gaan vertolken. Meg is pas net in het vak en heeft nog weinig professionele ervaring, maar toch wist ze iedereen bij de casting om haar vingen te binden. Wanneer Kate en William de school binnen lopen, worden zij gespot door een aantal studenten. Én dit is natuurlijk direct op TikTok gegooid! Yes! Hieronder zien we de allereerste beelden van The Crown seizoen 6.

View post on TikTok

Lees ook:
Zoveel verdienen de castleden van The Crown seizoen 5 per aflevering

‘Go girlie’

Voordat de scène van start ging, liet een groepje Britse studenten nog even een zelfgemaakt spandoek zien aan de actrice. ‘Go girlie!’, was er te lezen en Meg is blij verrast met het support en stuurt een ‘hartje’ terug. Helemaal in Gen-Z style!

View post on TikTok

Beeld: netflix

Must reads 👀