News

OMG: The Bachelor komt met een nieuw seizoen voor senioren

the bachelor senioren

Het programma 'The Bachelor' is een grote hit in Amerika. De realityserie heeft al 27 seizoenen en komt nu voor het eerst met een seizoen speciaal voor senioren. In het najaar zal het seizoen te zien zijn, meldt de Amerikaanse oproep 'ABC'.

The Bachelor

Het eerste seizoen van The Bachelor werd in 2002 uitgezonden. Ondertussen zijn we alweer 27 seizoenen verder en staat het 28e seizoen ook alweer klaar. Het is dus wel duidelijk dat het programma een enorme hit is in Amerika. Zoals je misschien wel weet, kreeg het programma ook een Nederlandse versie. Zo zagen we in de afgelopen jaren dat Tony Junior en Thomas van der Vlugt het avontuur aangingen op zoek naar de liefde. In De Bachelorette zagen we dat Gaby Blaaser en Sylvia Geersen de rol op zich namen. De zoektocht is nu alleen nog voor jonge deelnemers op tv geweest, maar hier wil de Amerikaanse oproep ABC verandering in brengen. Zij introduceren namelijk een gloednieuw seizoen van The Bachelor voor senioren.

Lees ook: 
EOTB-Ellen openhartig over liefdesleven: “Ik ben verliefd”

Senioren

De Amerikaanse oproep ABC maakte bekend dat er een nieuw seizoen van The Bachelor op ons te wachten staat, maar dit keer speciaal voor senioren. “Na meer dan twintig jaar jonge liefde in The Bachelor, The Bachelorette en Bachelor in Paradise toont The Golden Bachelor een heel nieuw soort liefdesverhaal”, belooft ABC in een verklaring. “In deze geheel nieuwe serie krijgt een hopeloze romanticus een tweede kans op liefde en gaat hij op zoek naar een partner met wie hij de laatste jaren van zijn leven kan delen.” Hoe leuk is dat?! Het is een keer totaal iets anders en wij zijn super benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Wie weet zien we dit concept binnenkort ook wel in Nederland verschijnen.

View post on Instagram
 
Beeld: Videoland: De Bachelor