Celebs

Dit is de reden dat Tene mentaal is uitgeput door deelname aan Love Island

tene-love-island

Maandagavond was te zien hoe Tene de Love Island-villa moest verlaten. Ze was een koppel met Gideon, maar dat was niet meer dan vriendschappelijk. De gemoederen liepen daardoor hoog op tussen de twee. Op Instagram geeft Tene nu aan dat ze mentaal is uitgeput door haar deelname. 

Tene deelt haar ervaring over deelname aan Love Island

Tene laat via haar Instagram Stories weten dat ze weer veilig in Nederland is aangekomen en bedankt haar volgers voor de lieve berichten.

Mentaal uitgeput

Veel volgers en fans van het programma vinden het niet eerlijk hoe het met Tene en Gideon is afgelopen. Ze schrijft dan ook: “Momenteel ben ik psychisch en mentaal uitgeput, maar ik zal zeker op jullie berichten reageren als de rust weer gekeerd is.”

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
OMG! Dit is de opmerkelijke fetisj van Love Island’s Jotti

Volgens Rick uit Love Island speelt er meer

Ook Rick voelde zich genoodzaakt om te reageren na alle reacties over Gideon. “Ik lees hier dat je veel shit over je heen krijgt en ik post deze foto om je sterkte te wensen. Wij hebben elkaar goed gesproken en ik snap dat je niet lekker in je koppel zit omdat er iets gebeurd is wat op tv niet uitgezonden is.” Verder laat Rick weten dat Gideon voor een vriendschapskoppel koos, omdat hij een andere dame in de villa leuker vond, maar deze zat ook al in een koppel. Zal dit gaan over Rick en Sunita? Wat denk jij?

Wij wensen Tene in ieder geval heel veel sterkte toe en hopen dat zij snel weer de oude is!

View post on Instagram
 
Beeld: Love Island

Must reads 👀