Celebs

Temptation Island’s Milou vindt haar borstvergroting verschrikkelijk

Instagram

Het is inmiddels niet vreemd meer als we iets laten operatief veranderen aan ons uiterlijk. Ook Milou van Temptation Island wilde haar borsten laten vergroten. Haar eerdere prothese was gaan lekken en moest daarom vervangen worden. Maar nu blijkt dus dat ze helemaal niet blij is met het eindresultaat. 

Temptation’s Milou niet blij met borstvergroting

Na een stroom vol haatreacties, deelt Milou het echte verhaal achter haar borstvergroting. Ze is er zelf namelijk he-le-maal niet blij mee!

Bikinifoto

Gisteren plaatste Milou een bikinifoto op haar Instagram. Hoewel het merendeel van de reacties gelukkig positief was, kreeg ze ook een aantal minder leuke reacties binnen. ”Mijn god! Je dacht ik ga nog een maatje groter,” schrijft iemand, en een ander reageert: ”Je bent nog wel knap. Zonde”. Ook vraagt een van haar volgers hoeveel cc ze nu heeft na haar borstvergroting. ”825😑🙄,” reageert ze. Maar als iemand haar vraagt waarom ze zo groot zijn, geeft ze aan er zelf ook helemaal niet blij mee te zijn.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Borstvergroting

Milou laat weten dat het niet haar eigen keuze was. ”Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben”, begint ze haar bericht. ”Ik moest een prothese-wissel omdat er 1 lek was. Ik vroeg om iets groter, dus 100/200cc extra. Maar ik werd wakker met 400cc extra. Niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk. Maar laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts”, aldus Milou. 

Lees ook
Milou van Temptation Island is onherkenbaar na kappersbezoek

Positieve reacties

Nadat Milou haar verhaal heeft gedeeld stromen de positieve reacties binnen. Haar volgers vinden het heel knap dat ze dit zo durft te delen met de rest van de wereld. ”Heel goed van je! Niet te lang wachten,” en ”Wat erg om te horen. Blijf dicht bij jezelf, ik hoop dat ze je in een andere kliniek goed kunnen helpen”, is er in de reacties te lezen. 

Beeld: Instagram

Must reads 👀