Celebs

Temptations Annebel ondergaat metamorfose: ‘I’m so happy!’

temptations-annebel-nieuwe-tanden

Annebel is tijdens haar deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ enorm populair geworden, samen met lover René. Dat ze beide erg ijdel zijn is wel duidelijk, nu ondergaat Temptations Annebel alwéér een metamorfose

‘Het lijken net knakworsten’

Uit alle foto’s en videos die de twee love birds regelmatig op Instagram plaatsen, blijkt wel dat ze beide veel om hun uiterlijk geven. Annebel en René staan regelmatig te zweten in de sportschool en hebben meerdere malen duidelijk gemaakt dat ze zo nu en dan wel iets aan zichzelf laten doen. Botox en fillers zijn geen onbekend terrein voor de Islanders.

Tijdens de uitzendingen van Temptation Island kreeg Annebel een enorme berg aan kritiek over zich heen. Dit ging met name over haar uiterlijk en in het bijzonder haar lippen. De realityster heeft ook gereageerd op alle haatreacties. “Daar heb ik mezelf even rot over gevoeld. k zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk.” Ze geeft toe dat ze er op dat moment wel misschien nét iets te overdreven uitzag. “Eerlijk, toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daar om kan lachen”, vertelt ze met een lach.

Lees ook:
Zien! Geraldine Kemper gaat voor een compleet nieuwe look

Nieuwe tanden

Ondanks de slechte comments over haar uiterlijk, kiest de Islander voor zichzelf en doet ze nóg een cosmetische ingreep. Samen met lover René is Annebel naar Turkije gegaan voor een gloednieuwe glimlach! Ze zijn er allebei ontzettend blij mee, wel laat Temptations Annebel weten dat de nieuwe tanden eventjes wennen zijn. “I’m so happy!” zegt ze in haar Instagram Stories. “Ik moet er wel heel erg aan wennen, omdat de tanden groter zijn dan hoe het eerst was. Hierdoor praat ik soms een beetje gek. Ik heb ze nu ook nog maar één dag, dus it takes time.”

De tekst gaat verder onder de foto

Niet alleen op Instagram, maar ook op TikTok laat de realityster haar prachtige, spierwitte glimlach zien aan al haar volgers.

View post on TikTok

Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀