News

Déze Temptation Island-verleidster is bevallen van haar eerste kindje

temptation-verleidster-eerste-kindje

Cheyenne Asmara heeft een paar jaar geleden meegedaan aan het programma Temptation Island VIPS. Hoewel ze daar de liefde niet gevonden heeft als verleidster, is zij inmiddels gelukkig in de liefde én is ze bevallen van haar eerste kindje!

Cheyenne Asmara

Cheyenne Asmara kunnen we kennen van het programma Temptation Island VIPS. in 2019 deed ze mee aan het programma als verleidster, al was ze niet erg op de voorgrond. In Nederland greep zij nog wel haar kans bij Thomas Cox, die samen mee deed met zijn ex Yasmin. Zij hebben het een tijdje leuk gehad samen, maar hieruit is verder geen liefde ontstaan. De knappe brunette is inmiddels wel heel erg gelukkig in de liefde en heeft haar soulmate gevonden. De Temptation Island verleidster is inmiddels zelf bevallen van haar eerste kindje.

Elay Ryan van Boxel

In een Instagram post maakte de Temptation Island verleidster bekend dat ze bevallen was van haar eerste kindje. “Daar ben je dan, welkom op de wereld lieve Elay Ryan van Boxel”, was de caption in haar Instagram post. So cute!

Lees ook: 
Love is in the air! Déze Temptation-verleidster gaat trouwen

Deelname Temptation Island

Cheyenne heeft aangegeven dat zij geen spijt heeft van haar deelname aan Temptation Island. “Ik zou het zo weer doen. Het is belangrijk dat je wel tegen kritiek kan. Je krijgt veel over je heen. Toen ik voor het eerst na de uitzending boodschappen ging doen bij de Jumbo zag ik mensen fluisteren: ‘Is zij dat nou?’ Of als ik door Goes liep, staarden mensen me na. Je weet dat er commentaar komt dus daar moet je je voor af kunnen sluiten. Het was al met al een leuke ervaring.” Maar nu is Cheyenne volledig gefocust op haar lieve gezinnetje en wij wensen haar alle geluk toe.

Beeld: Videoland

Must reads 👀