News

Temptation-Melanie onthult wat er gebeurde na laatste kampvuur

melanie-temptation-island

Het seizoen van Temptation Island is alweer voorbij. We hebben kunnen zien hoe Melanie en Ramon later nog de villa inkwamen en uiteindelijk ook deze relatietest hebben doorstaan. In een interview met Nick Eshuis onthult Melanie nu wat er is gebeurd na het laatste kampvuur.

Melanie en Ramon in Temptation Island

Melanie en Ramon waren voordat zij meededen aan Temptation Island al een tijdje samen. Ze gingen samen de ultieme relatietest aan om te kijken of zij de perfecte match voor elkaar zijn. Het koppel heeft elkaar leren kennen tijdens het uitgaan in Antwerpen en de vonk sloeg meteen over. Maar de afstand speelde wel een grote rol in de relatie. In Nederland wonen de twee 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Melanie wil heel graag samenwonen en daarom wilde zij via Temptation Island erachter komen of hij de ware is voor haar.

In de laatste aflevering van dit seizoen zagen we dat Melanie en Ramon weer werden herenigd tijdens het laatste kampvuur. Het was al snel duidelijk dat de twee elkaar ontzettend gemist hadden en daarom besloten zij ook om samen Temptation Island te verlaten. Maar wat gebeurde er eigenlijk na het laatste kampvuur?

Lees ook:
Dit Temptation-koppel is in verwachting van hun eerste kindje

Laatste kampvuur

In een interview met Nick Eshuis werd de vraag gesteld wat er nou precies gebeurde na het laatste kampvuur. “Want dan ga je dus met een busje weg? En dan?”, vroeg Nick zich af. “Weet je nog waar ik mijn dreamdate had? Met al die hutjes? Daar gingen wij ook slapen”, legt Melanie uit. “Wel in een ander bed gelukkig”, voegt ze er nog aan toe. Ook laat Melanie weten dat de andere koppels daar ook in de hutjes sliepen na het laatste kampvuur. “Maar wij kwamen zo laat aan, dus iedereen sliep al.”

Verder vertelt Melanie ook nog dat ze het goed kon vinden met Miriam, maar dat het na het laatste kampvuur niet heel gezellig was. “Ze zei tegen mij: ‘Ik dacht echt dat jij vreemd zou gaan.'” En ook tegen Ramon had Miriam nog het een en ander te zeggen. “Ik gaf haar een hand en toen zei ze: ‘Ieuw, jij hebt met iemand anders in bed geslapen.'” Miriam zou daar volgens Melanie wel nog haar excuses voor hebben aangeboden op het vliegveld.

Watch on YouTube